Marija Karan: Mikonos ima posebnu energiju i lepotu

Marija Karan: Mikonos ima posebnu energiju i lepotu

Autor: | 22/08/2015

0


Na listu destinacija koje je ove godine obišla glumica Marija Karan nedavno je dodala još jednu - grčki dragulj Mikonos.

Na to predivno ostrvo otputovala je pošto je sa suprugom, holivudskim producentom Džoelom Lubinom, proslavila njegov rođendan na njujorškom koncertu grupe “U2”, što je za njega bilo posebno iznenađenje.

- Uvek se trudim da moje najdraže, a posebno supruga, obradujem za rođendan, kao i oni mene. Radujem se svake godine i uživam u planiranju iznenađenja. Moram da priznam da su Bono Voks i grupa “U2” dosta povezani sa istorijom naše veze i našeg upoznavanja, pa je taj koncert bio od posebnog značaja za oboje - otkriva za „Hello!“ lepa brineta, čiji suprug i ovo leto provodi radno.

Dok je on zauzet producentskim obavezama u filmskoj fabrici snova, njegova lepša polovina ovo leto maksimalno koristi za trenutke opuštanja i uživanja. Posle sunčanja na Azurnoj obali počektom leta, u stilu svetskog džet-seta, koji ove godine ne zaobilazi poznato grčko letovalište Mikonos, tridesettrogodišnja Beograđanka sa stalnom adresom u Los Anđelesu uživala je u uzavreloj atmosferi egzotičnog grčkog ostrva.

Vrelu letnju atmosferu koja je veoma prijala atraktivnoj Srpkinji dodatno su podgrevali pripadnici jačeg pola, u čijem društvu je, između ostalog, provodila vreme. Iako joj ovo nije prvi put da posećuje taj morski biser, za koji kažu da ga krasi i najlepši pogled na zalazak sunca, svaki novi boravak na ovom ostrvu donosi nova otkrića.

- Mikonos ima posebnu energiju i lepotu, pa sam odlučila da na tom, jednom od mojih omiljenih mesta za odmor, uživam sa svojim prijateljima. Za svakog ima ponešto i svako ko dođe pronađe svoj kutak u tom izobilju. Oduševljena sam plažama, grčkom ljubaznošću i raznolikošću ostrva - kaže glumica, koja je vreme provodila pored mora, ali je osim plivanja i sunčanja uživala i u plažnim barovima i gastronomskim specijalitetima.

- Ta ostrvska oaza živi dvadeset četiri sata, tako da je to bio aktivan odmor. Osim odličnih mesta za provod, restorana sa odličnom hranom, ono po čemu je Mikonos poznat su predivne plaže, a svaki dan smo obilazili neku novu. Naravno, nismo propuštale famozne zalaske Sunca, ali smo ih svaki put posmatrali sa nekog drugog mesta - sa vedrinom u glasu priča poznata Beograđanka. Hedonistički stil života podrazumeva i uživanje u hrani, ali s merom, što je recept za vitku liniju koju uspešno održava.


- Obožavam mediteransku kuhinju. Volim patlidžan i posebno sam uživala u salatama koje se prave na ostrvu, kao i čarobne morske specijalitete, a posebno lignje kalamari. Restoran “Nammos” mi je i ove godine bio omiljeno mesto za uživanje u ukusnim obrocima, ali osim sjajne kuhinje, imaju i fenomenalnu uslugu i više nego prijatnu atmosferu, što vas potpuno osvaja.

Posle dragocenih dana na ostrvu luksuza, zabave, vetrenjača, vinograda i maslinjaka, Marija će neko vreme provesti sa svojim najmilijima, ali nije želela da precizira na kojoj evropskoj lokaciji će se to dogoditi.

- Nisam sigurna koliko ću ovoga puta biti u Evropi, ali ću svakako iskoristiti priliku da vidim porodicu i prijatelje. Uželela sam se Beograda, ali nisam sigurna da ću imati vremena da svratim ovog puta.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!, Privatna arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti