Branislav-Bane Mojićević: Odmor u proširenom sastavu i proslava rođendana na moru

Branislav-Bane Mojićević: Odmor u proširenom sastavu i proslava rođendana na moru

Autor: | 17/09/2015

0

 

Tri meseca pošto je po drugi put postao otac, pevač Branislav-Bane Mojićević sa suprugom Milicom, jednogodišnjim sinom Radošem i nedavno rođenom kćerkom Mašom otputovao je na dvonedeljni odmor na Egejsku obalu, gde rado puni baterije u ovom periodu godine.

- Kao i prošle godine, odmarali smo se na Halkidikiju, u mestu Hanioti, ali smo ovoga puta bili u proširenom sastavu. Bile su to dve prelepe nedelje - počinje razgovor za "Hello!" poznati tata, koji je očaran svojom princezom, kako od milošte zove novog člana porodice Mojićević. Pobednik šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" otkriva kako je izgledao Mašin prvi susret sa morem i primorskom klimom.

- Za bebu od tri meseca bila je više nego dobra. Na putovanje je reagovala sjajno i maksimalno je uživala u boravku na moru i kupanjem u njemu, što me mnogo raduje.

Letovanje sa dvoje male dece veliki je izazov za mlade roditelje, ali su se rođeni Kraljevčanin i njegova supruga pobrinuli da imaju dvadesetčetvoročasovnu pomoć jednog iskusnijeg roditelja.

- Imali smo veliku pomoć Miličine mame i neizmerno sam srećan i zahvalan zbog toga. Ipak, i pored toga bilo je vrlo uzbudljivo sa dve bebe na moru. Ko je bio u sličnoj situaciji zna na šta mislim. Zabava ne prestaje - kroz osmeh govori dvadesetdevetogodišnji pobednik takmičenja "Zvezde Granda", koji je na odmoru proslavio rođendan.

Supruga mu je prvo priredila iznenađenje na plaži, a potom i u restoranu. Pošto ga je na obali iznenadila improvizovanom sladoled-tortom sa svećicama i prskalicama, nekoliko sati kasnije usledilo je još jedno slatko iznenađenje.

- Bilo je baš onako kako ja volim, intimno, opušteno, uz grčku hranu i vino. Nisam ljubitelj megalomanskih proslava i zabava, pa je moj izbor uvek lagana večera u društvu najdražih ljudi - opisuje svoj slavljenički dan Branislav, koji otkriva šta je poželeo pre gašenja plamena na svećicama.

- Moje želje su uvek iste, dobro zdravlje za mene i moje bližnje i mnogo još sličnih okupljanja i druženja sa voljenima.

Povoda za slavlje bilo je i nekoliko dana ranije, na svadbenom veselju koje će pevač i njegova supruga dugo pamtiti.

- Provod na svadbi naše kume Mie i njenog muža, Grka Jorgosa, bio je fenomenalan. Pre nekoliko meseci kumovali smo im na venčanju u Srbiji, a sada smo prisustvovali pravoj velikoj, grčkoj, mrsnoj, pravoslavnoj svadbi. Bilo je vrlo simaptično kada me je kum zamolio da otpevam nekoliko pesama za njih, a pevačica počela da mi objašnjava šta je mikrofon i kako se koristi. Svi smo se slatko smejali - kroz osmeh se priseća Bane.

Dane odmora u Grčkoj maksimalno je posvetio porodici, a pored uživanja u morskim čarolijama, svakoga jutra sa sinom Radošem imao je običaj da obiđe jedno posebno mesto.

- Dobro poznajemo mesto u kome smo boravili. U blizini našeg apartmana nalazi se ranč sa konjima, koji smo posećivali svakog jutra kada krenemo na plažu. Bio je oduševljen njima i hranio ih je svakog dana.

Posebnu radost pevaču pričinjava odnos njegovih mališana.

- Radoš je vrlo pažljiv prema sestrici i u velikoj meri je uključen u sve što ima veze sa njom. Mnogo je lepo videti ga kako je ljubi, mazi i koliko je ona oduševljena kada ga vidi. Osećaj je neprocenjiv.

Svestan odgovornosti koju roditeljstvo nosi, popularni pevač trudi se da uživa u bezbrižnim trenucima sa svojim mališanima, dok sa suprugom ravnopravno deli roditeljske obaveze.

- Maša je još mala, ali trudimo se da oboma budemo dobri uzori. I Miličin i moj  stav je da bi roditelji trebalo da budu otvoreni u odnosu prema deci i zaista se trudimo da ličnim primerom utičemo na njih, da ih na taj način usmeravamo i učimo svemu što je važno. Tek kada zasnuješ porodicu počinje pravi život i sve dobije smisao - uveren je Mojićević.

Roditeljstvo je dodatno učvrstilo njegov odnos sa životnom partnerkom, a bračni par deluje srećnije nego ikada. Za to, kako tvrdi, postoji jednostavan recept.

- Meni je najvažnije šta nas dvoje osećamo i kako nam je kada smo zajedno. Ništa drugo nije važno. Pruži ljubav i dobićeš još više ljubavi. Jednostavno je - otkriva on svoju emotivnu filozofiju i ističe da je uz uživanje u roditeljstvu važno ukrasti i vreme za trenutke udvoje.

- Pored toga što smo roditelji, mi smo i emotivni partneri i veoma se trudimo da negujemo i taj segment našeg odnosa, te nalazimo vreme koje je samo naše.

Po povratku u Beograd vraća se poslovnim obavezama i radu u studiju, u kome ga čeka dosta posla.

- Preda mnom je izuzetno ispunjen plan obaveza. Potrebno je da završim mnogo započetih poslova, uskoro ću promovisati novu pesmu i spot na svom „Jutjub“ kanalu, ostale pesme završavam u studiju, a uz ugovorene nastupe očekuje me i učešće u jednom velikom televizijskom formatu - za kraj misteriozno kaže talentovani Kraljevčanin.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Privatna arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti