Vladimir Vuksanović: Divljina menja čoveka

Vladimir Vuksanović: Divljina menja čoveka

Autor: | 11/04/2012

0

Maneken Vladimir Vuksanović, jedan od najšarmantnijih učesnika rijaliti-programa „Survivor, koji se emituje na „Prvoj“ televiziji, po povratku iz Kostarike za magazin „Hello!“ izjavio je da je emotivnu vezu sa partnerkom Ivanom stavio "na čekanje". Međutim, nedugo potom dvadesettrogodišnji Beograđanin, koga krasi lepo vaspitanje, za magazin „Hello!“ potvrđuje da je  ipak okončao petomesečnu vezu sa Ivanom. Zbog uskršnjih  praznika doputovao je prošle nedelje u rodni grad iz Soluna, gde studira, i stavio tačku na romansu.
- Ivana je imala razumevanja što me je boravak u divljini duboko izmenio i složila se sa mnom da je najbolje da sačekamo, da vidimo kako će se naš odnos razvijati. Nije bio problem u njoj već u meni. Nije zapravo ni postojao problem, samo sam odlučio da je najbolje da se naša veza završi. Nije naš odnos bio isti kao pre mog odlaska na put. Radim ono šta želim i kako mi najviše odgovara. Nisam mogao sebe da dam u potpunosti u toj vezi, zato sam je okončao, da se ne mučimo dalje. Ta priča je završena i nemam sada vremena za to - kaže Vladimir koji je ranije istakao da ga je učestvovanje u rijalitiju potpuno emotivno „uzburkalo“.
Kao džentlmen, poznati maneken nije hteo da komentariše da li je Ivani bilo teško prilikom raskida, ali kaže da je na njegovu odluku uticala činjenica da zbog postdiplomskih studija iz oblasti finansija živi u drugoj zemlji.
- Želim da se posvetim učenju, jako mi je bitno jer mi je ostalo još malo do završetka, to mi je prioritet. Sada ne želim da započnem novu vezu, hoću da se opustim od svega. Nikada ne mogu da znam kada će mi se desiti ljubav, to se ne planira. Sa Ivanom sam započeo vezu iz drugarstva i ostaćemo prijatelji. Sa svakom bivšom devojkom sam ostao u dobrim, drugarskim odnosima, nema razloga da bude drugačije - završava maneken koji je zaštitno lice „Orange“ veša, a pregovara da postane i zaštitno lice za kompaniju „Replay“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti