Goca Tržan: Samosvojna i bez predrasuda

Goca Tržan: Samosvojna i bez predrasuda

Autor: | 10/07/2012

0

Godinu dana posle razvoda pevačica Goca Tržan ne prestaje da intrigira javnost. Iako je nekoliko meseci posle razlaza sa suprugom Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima petogodišnju kćerku Lenu, pronašla mirnu luku pored četrnaest godina mlađeg bubnjara iz svog benda Radomira - Raše Novakovića, priče o ljubavnom životu atraktivne plavuše često pune stupce novina. Nedavno je posle nastupa na splavu „River“ došla bez partnera, što je bio povod za priče da su okončali vezu, ali Goca za magazin "Hello!" to demantuje, kao i spekulacije da je bila u ljubavnom trouglu i da živi sa sadašnjim momkom. Ona tvrdi da živi sasvim običan život i da se raduje predstojećem letovanju sa kćerkom kada će proslaviti trideset osmi rođendan, kao i mnogobrojnim poslovnim uspesima koje niže u poslednje vreme. Osmeh na licu ništa ne može da joj pokvari, čak ni povreda ramena koju je nedavno imala tokomjednognastupa.
Kako je protekla promocija vašeg novog spota za pesmu "Volim do kraja"?
- Sjajno, s obzirom na kišu koja je padala kao luda.
U spotu se pojavljuju mnoge vaše kolege, da li su rado prihvatile da učestvuju u snimanju?
-Rekla bih da su bili priličnoraspoloženi, kao i na promociji.
Jeste li se nadali da će to što ste nastupili sa drugim, a ne sa vašim bendom na “Riveru” izazvati spekulacije o raskidu veze sa bubnjarem Radomirom Novakovićem koji vas uvek prati?
-Na “Riveru” je bila promocija spota i pesme “Volim do kraja”, gde sam otpevala i dve svoje numere sa dva momka koji, inače, tamo sviraju. Članovi benda koji mene uvek prati uopšte nisu bili tamo. Ne razmišljam preterano o spekulacijama, a na svoje poslovne obaveze ne idem sa svojim emotivnim partnerima, i tako će biti uvek.
Pojedini mediji su pisali da vas dvoje odnedavno živite zajedno, da li je to tačno?
-Ne, to nije istina.
Je'l istina da ste se pre nekoliko nedelja našli u ljubavnom trouglu, odnosno da vaš partner ima još jednu devojku?
-Ako bi se moj život odvijao onako kako piše u novinama, ja bih bila u ljubavnom rolerkosteru. Na svu sreću, neživim u novinama,većvodim  običan i krajnje jednostavan život.
Vas dvoje ste nedavno imali prvi javni izlazak, da li to znači da su emocije između vas čvrste i stabilne?
-Samo sam došla na koncert svog prijatelja Dženana Lončarevićadržeći se za ruku sa zgodnim mladim muškarcem. I to je moja stvar.

Intervju: Ivana Nikolić
Foto: Andreja Damjanović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti