Sergej Ćetković: Otac po drugi put

Sergej Ćetković: Otac po drugi put

Autor: | 16/10/2012

0

Pop pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina prošle nedelje usvojili su još jednu kćerkicu kojoj su dali ime Mila. Ponosni roditelji veoma su srećni zbog prinove, a naročito se obradovala njihova starija kćerka Lola, koja ima dve i po godine.
- Želim sa vama da podelim još jednu lepu i radosnu vest. Presrećni smo što je naša porodica postala bogatija za još jednog malog člana. Lola je dobila četvoromesečnu sestru Milu, koju već mazi i pazi kao prava starija sestra. Hvala vam na iskrenim čestitkama i hvala što poštujete moju želju da kao i do sada sačuvam privatan zivot - rekao je Sergej za magazin "Hello!".
Poznati pevač i njegova supruga četvoromesečnu devojčicu usvojili su iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj, odakle su pre dve godine usvojili i kćerku Lolu. Bračni par je duže vreme planirao proširenje porodice jer oboje uživaju u čarima roditeljstva, a i njihova starija mezimica želela je da dobije društvo. Mila je tek nekoliko dana u svom novom domu, a mama i tata su joj potpuno posvećeni, kao i starijoj kćerki. Ćetković je više puta u intervjuima naglašavao da porodicu uvek stavlja ispred posla i da je u tome najveća tajna njegovog skladnog trinaestogodišnjeg braka.
- Za mene je brak svetinja i smatram da to tako treba da bude. Pored sebe imam dobru ženu, ona je moja srodna duša i zahvalan sam bogu što sam je našao u pravo vreme - rekao je stameni Crnogorac za "Hello!" prošle godine.
Budući da Sergej i njegova supruga Kristina više od deceniju nisu imali potomstvo, sada još više uživaju u ljubavi svojih mezimica.
- Garantujem da ću biti najbolji tata na svetu. U vaspitavanju koristim neke od metoda svojih roditelja. Moji majka i otac bili su veoma strogi, znalo se šta se sme raditi, a šta ne sme. Poštovali smo roditelje i sve što oni kažu, što danas, nažalost, kod većine nije slučaj - izjavio je uspešni muzičar nedavno za naš magazin.
Pevač predivnog glasa narednih dana biće potpuno posvećen supruzi i kćerkama, a potom će nastaviti mnogobrojne poslovne aktivnosti. Do kraja godine očekuju ga dva velika koncerta, najpre 17. novembra u Skoplju, a potom će imati i novogodišnje nastupe u Srpskom narodnom pozoristu u Novom Sadu 13. i 14. decembra. Svoje verne fanove obradovaće i novim singlom koji će biti objavljen do kraja godine i na taj način će najaviti CD koji će naredne godine biti u prodaji.
Kao i za sve u životu, i ovog puta najveća podrška će mu biti supruga Kristina koja je uvek najviše verovala u njega i koja ga podstrekava u svim životnim izazovima.
- Oduvek sam isticao da mi je supruga najveća podrška u životu. Od prvog dana našeg poznanstva verovala je u mene, da ću da napravim uspešnu karijeru. Imala je jaču veru i od mene i time me je podstakla da vredno radim i napredujem. Da nije nje, mnoge stvari u mojoj karijeri danas ne bi bile ovakve kakve jesu - rekao je Ćetković koji je okružen ljubavlju supruge i dve kćerke, te sebe smatra najsrećnijim čovekom.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još