Alisa Milano oduševila odgovorom komičaru koji je kritikovao njen izgled

Alisa Milano oduševila odgovorom komičaru koji je kritikovao njen izgled

Autor: | 13/01/2015

0

Alisa Milano blistala je na dodeli Zlatnih globusa. Četrdesetdvogodišnja glumica na ovaj spektakl došla je u dugoj haljini boje zlata, a svoj prepoznatljivi osmeh nije skidala s usana. Ova lepotica se pre četiri meseca porodila, ali nije uspela da smrša odmah nakon rođenja kćerke Elisabele. Komičar Džej Mor nedavno je prokomentarisao njen fizički izgled.
- Bila je tako sitna, ali otkad je dobila bebu, izgleda da joj više nije važno kako izgleda. Ona je bila jedan od prezentera na našem zajedničkom projektu i kad sam je video rekao sam samo: "Gospode Bože" - izjavio je on.
Zvezda serija "Čari" i "Ljubavnice" pokušala je da ga opravda misleći da se šali, ali ju je njegov komentar, ipak, povredio.
- Mislim da je hteo da se našali, ali to sam čula na Božić i povredilo me je. Ugojila sam se mnogo tokom trudnoće i posle porođaja. Ljudi danas misle da bi žena koja se porodi trebalo odmah da smrša - rekla je ona, a Džeju je odgovorila na Tviteru.
- Krivo mi je što si me javno isprozivao zbog kilograma. Budi dobro i Bog te blagoslovio. Poželi od mene sve najlepše svojoj ženi - napisala je glumica, a potom dodala da se pita kako bi se Džej osećao da neko njegovu kćerku nazove debelom i da li bi on želeo da se njegova naslednica jednog dana zabavlja sa nekim kao što je on.
Nakon reči podrške koje su joj uputili fanovi i osude na Morovu izjavu, usledilo je izvinjenje. Naime, komičar se javno izvinio zbog onoga što je izgovorio.
- Alisa je majka, supruga, glumica. Ponekad komičari odu predaleko. Ja sam preterao. Ne mogu da promenim ono što sam rekao, ali mi je jako žao što sam je povredio. Veoma mi je žao - napisao je on na svom blogu.

Autor: Life Content
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: alisa milano