Trudna vojvotkinja od Kembridža blistala tokom posete osnovcima u Londonu

Trudna vojvotkinja od Kembridža blistala tokom posete osnovcima u Londonu

Autor: | 15/01/2015

0


Uprkos poodmakloj trudnoći vojvotkinja od Kembridža još uvek nije prestala da obavlja svoje radne zadatake. Ona je danas posetila jednu osnovnu školu u Londonu u kojoj je otvorila posebnu umetničku radionicu za đake.
Tridesetčetvorogodišnja vojvotkinja potom se družila sa učenicima ove škole koji su joj poklonili ručno rađenu stolicu za njenog sina, princa Džordža. Šarmantna brineta koja će svoje drugo dete na svet doneti početkom aprila blistala je u crnoj haljini brenda "Madderson" koja je istakla njen trudnički stomak.
Đaci su oduševljeno pozdravili omiljenu članicu britanske kraljevske porodice i pored stoličice poklonili joj bukete cveća.
Snimak i fotografije prve ovogodišnje vojvotkinjine radne obaveze postavljeni su na Instagram profilu Kensingtonske palate koji je pod imenom "kensingtonroyal" juče otvoren na ovoj društvenoj mreži i služiće za prezentaciju humanitarnih aktivnosti mladih članova britanske kraljevske porodice - vojvotkinje Ketrin i njenog supruga i devera, prinčeva VilijamaHarija.

The Duchess of Cambridge receives a very warm welcome from the children at Barlby Primary school

A video posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Jan 15, 2015 at 5:43am PST

Autor: Life Content

Foto: Tanjug / AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti