Anđelka Prpić za “Hello!”: Još ne osećam dosadu u braku

Anđelka Prpić za “Hello!”: Još ne osećam dosadu u braku

Autor: | 25/11/2015

0


Pošto je stekla simpatije publike u seriji “Žene sa Dedinja”, a potom i kao voditeljka “Bulevara u 5 do 5”, glumica Anđelka Prpić poslednjih sedmica postala je simbol za dobru domaću komediju.

Tu titulu stekla je zahvaljujući ulozi u sitkomu “Andrija i Anđelka”, na “Prvoj” televiziji, gde sa kolegom Andrijom Miloševićem svake večeri zasmejava milionski auditorijum. Atraktivna tridesetjednogodišnjakinja u pauzama između snimanja uživa u skladnom braku sa uspešnim beogradskim ugostiteljom Dariom, sa kojim ima trogodišnjeg sina Jakšu.

Anđelka se najviše ponosi svojom malom porodičnom oazom jer je oduvek maštala o tome da se uda i dobije potomstvo.

Koliko vam se život promenio od kada snimate seriju “Andrija i Anđelka”, s obzirom na to da imate prilično zahtevan tempo?

- Ova serija je zaista promenila moj život, i to ne samo zbog zahtevnog tempa snimanja. Dobiti priliku da igrate ovakvu ulogu, naročito kad ste glumica u Srbiji, više je nego dragoceno. Mislim da je ovo neponovljivo profesionalno iskustvo, sa mnogo aspekata, a ne samo zbog specifičnosti formata ili tempa rada o kome govorite. Naravno, ovo je uticalo i na moj privatni život, prvenstveno na organizaciju vremena i obaveza koje su sada dobrim delom pale na mog supruga.

Na koji način se trudite da izbegnete monotoniju u sopstvenom braku?

- Suprug i ja smo zajedno šest godina, pa još nismo suočeni sa monotonijom, naprotiv. Profesionalne obaveze oboma su takve da čeznemo što više vremena ne provodimo zajedno.

Imate li suprug i vi romantične rituale kojih se ne odričete?

Nastavak razgovora pročitajte u novom broju magazina “Hello!”, koji je u prodaji od ponedeljka 23. novembra 2015. godine.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!
Tagovi: andjelka prpić