Branko Tomović: Uloga u nastavku kultne serije "24"

Branko Tomović: Uloga u nastavku kultne serije "24"

Autor: | 31/01/2014

0

Glumac Branko Tomović pridružio se ekipi serije "24: Live Another Day".

Ova uzbudljiva serija još jednom prikazuje okolnosti u kojima se našao agent Džek Bauer (Kifer Saterlend) i priča priču koja se odigrava nekoliko godina nakon događaja iz finalne sezone serije "24". Još jednom, gledaoci će se pridružiti Baueru u ludoj avanturi koja se odigrava u realnom vremenu.

Ulog je u seriji "24: Live Another Day" mnogo veći čak i za Bauera, sada azilanta, kojeg traži CIA na čelu sa Stivom Herisom (Bendžamin Bret), agenticom Kejt Morgan (Ivon Strahovski iz serije "Dekster"), kompjuterskim genijem Džordanom Ridom (Žil Meti iz filma "Džobs") i operativcem na terenu Erikom Riterom (Gbenga Akinagbe iz serije "The Wire"). U seriji glume i Meri Lin Rajskub ("Firewall"), Majkl Vinkot ("The Crow"), kao i nominovana za Oskara i dobitnik Zlatnog globusa - Džudi Dejvis i Stiven Fraj.

Snimanje je upravo počelo, a premijera je zakazana za 5. maj.

Branko Tomović nedavno je imenovan za jednog od pet zvezda u usponu prema izboru časopisa "Icon". Glumio je u nagrađivanom trileru "Entity", a pojaviće se i u drami "Fury" sa Bredom Pitom, kao i biografskom filmu o Nikoli Tesli, gde ga čekanaslovna rola.

Autor: Life Content

Foto: Life Content, Icon Magazine

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: branko tomović