Džulija Roberts: Porodična drama nakon gubitka sestre se nastavlja

Džulija Roberts: Porodična drama nakon gubitka sestre se nastavlja

Autor: | 13/02/2014

0

Džulija Roberts navodno je zabrinuta da joj neće biti dozvoljeno da prisustvuje sahrani svoje polusestre Nensi Mouts, koja je preminula u nedelju u Los Anđelesu, najverovatnije od posledica predoziranja. Legendarna glumica je, prema rečima izvora pokušavala da ubedi Nensi da ode na rehabilitaciju nekoliko meseci unazad, ali bez uspeha, a sada se našla i na meti optužbi Nensinog verenika Džona Dilbeka i njegovog brata Konora, koji tvrde da ona nije bila zavisnik, te da je njena smrt bila samoubistvo i da je ostavila oproštajno pismo u kojem je otkrila mračne tajne o svojoj slavnoj sestri.
- Dosta članova porodice sada želi da progovori, ali imajući u vidu loše odnose između Džulije i Nensi, svi se plaše da išta kažu. Ako progovore, sigurno će im biti zabranjeno da prisustvuju sahrani. Porodici je sada najvažnije da oda počast Nensi - otkrio je izvor.
Nensi je putem svog naloga na Tviteru često javno prozivala sestru tvrdeći da je njen imidž u javnosti potpuno drugačiji od njene stvarne ličnosti, a u jednom intervjuu prošle godine optužila je Džuliju da ju je tokom detinjstva omalovažavala zbog fizičkog izgleda i telesne težine, kao i da joj je uništila snove o glumačkoj karijeri. Ipak, Džulijini prijatelji tvrde da su ti javni ispadi bili izazvani time što je glumica pokušavala da nagovori sestru da potraži pomoć stručnjaka za svoje probleme.
- Džulija je veoma teško podnela sestrinu smrt. Veoma joj je teško jer to nije moralo da se dogodi - otkrio je izvor.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin