Dejan Cukić: Sve moje pesme nose ljubavnu poruku

Dejan Cukić: Sve moje pesme nose ljubavnu poruku

Autor: | 16/03/2014

0

Novim albumom pod nazivom „Priče o ljubavi“, koji je promovisao na splavu „Office Pub“, pevač Dejan Cukić proslavio je dvadeset pet godina karijere. Tom prilikom okupilo se mnogo njegovih prijatelja i kolega koji su došli da ga podrže. Na novom CD-u našle su se kompozicije koje su obeležile karijeru popularnog pevača, kao i dve nove numere čiji je autor Nikola Čuturilo.

- Odlučio sam da četvrt veka karijere obeležim izdavanjem novog CD-a na kome će se naći omiljene pesme publike, uz još dve nove numere. Mnogo sam se trudio da te pesmu budu moderne i prilagođene današnjem vremenu, a istovremeno u skladu sa onim što sam do sada radio. To nije bilo jednostavno i oduzelo mi je najviše vremena. Pošto se jedna od novih numera zove „Priča o ljubavi“, odlučili smo da album nosi taj naziv jer sve moje pesme imaju ljubavnu poruku - objašnjava Dejan kome su u radu najveću podršku davali supruga Milica, sin Aleksa i kćerka Ana.

- Oni uvek prvi čuju novi materijal i najveći su mi kritičari, a tako je bilo i ovog puta. Zadovoljni su onim što sam uradio - zaključuje Cukić.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: dejan cukic