Kejti Prajs: Otkrila da se razvodi samo nekoliko dana nakon što je saznala da je trudna

Kejti Prajs: Otkrila da se razvodi samo nekoliko dana nakon što je saznala da je trudna

Autor: | 07/05/2014

0

Kejti Prajs objavila je da se razvodi od supruga Kirana Hejlera nakon što je saznala da je on imao aferu sa njenom najboljom prijateljicom. Tridesetpetogodišnja zvezda, koja je u šestom mesecu trudnoće sa njihovim drugim detetom, objavila je ove vesti na Tviteru, otkrivši da ju je treći suprug varao sa prijateljicom Džejn Pountni tokom sedam meseci.
- Žao mi je što ovo moram da kažem, ali Kiran i ja se razvodimo. On i moja najbolja prijateljica Džejn Pountni imali su aferu dugu sedam meseci - napisala je ona, a kasnije je objavila još nekoliko poruka u kojima je iznela niz uvreda na račun svog supruga.
- Kiran je odvratno ljudsko biće, nastavio je da me vara i nakon što smo dobili dete, i dalje je to radio dok ih nisam uhvatila. Nijedno ljudsko biće ne zaslužuje ovo, posebno ne žena koja je u šestom mesecu trudnoće. Najgori bol na svetu.
Kejti i Džejn, koja ima 49 godina, navodno se poznaju već 20 godina, otkako je nekadašnja manekenka imala 15 godina. "Daily Mail" piše da je 16 godina u braku i da radi u kompaniji svog supruga Derika, kao i da je bila deveruša na Kejtinom venčanju za Kirana.
Vesti o porodičnom skandalu pojavile su se samo nekoliko dana nakon što je Kejti potvrdila da čeka svoje peto dete, a drugo sa Kiranom. Par, koji ima i osmomesečnog sina Džeta, venčao se na Bahamima u januaru prošle godine, samo nekoliko meseci nakon što su se upoznali. Britanska zvezda iz veze sa fudbalerom Dvajtom Jorkom ima 11-godišnjeg sina Harvija, dok je sa bivšim suprugom Piterom Andreom dobila sina Juniora (8) i kćerku Princes (6).

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin