Adam Levin: Ruku Behati Prinslu morao da traži od njenog oca

Adam Levin: Ruku Behati Prinslu morao da traži od njenog oca

Autor: | 17/06/2014

0


Adam Levin morao je da traži dozvolu od oca Behati Prinslu, kako bi je zaprosio.
Frontmen grupe Maroon 5, koji će sledećeg meseca u Meksiku izgovoriti sudbonosno "da" prelepoj manekenki poreklom iz Namibije, priznao je da je bio veoma nervozan kada je morao da zatraži blagoslov od oca svoje izabranice, koji je sveštenik.
Ovaj 34-godišnji pevač rekao je:
- Da, tražio sam njegovu dozvolu. Ne želim da pričam previše o tome, jer inače ne otkrivam previše privatnih detalja, ali da, jesam to uradio. I bilo je veoma iscrpljujuće za moje nerve.
Mentor pevačkog rijalitija "Voice" zaprosio je svoju 25-godišnju devojku u julu prošle godine, nakon što su nakratko raskinuli. Par je počeo da se zabavlja u maju 2012. godine, smo mesec dana nakon što je Adama ostavila koleginica lepe Behati, model Victoria's Secret, En V, nakon dve godine zabavljanja. U maju prošle godine, kada su Behati i on nakratko raskinuli, Levin je bio sa 22-godišnjim modelom Ninom Adgal, ali se ubrzo pomirio sa Prinslu i par je objavio veridbu.
- Shvatio je da je zaista voli i da je ona prava.
Adam je nedavno uputio izvinjenje svojim bivšim devojkama zbog toga kako se ponašao prema njima dok su bili zajedno, kako bi mogao "čist" da uđe u brak sa Behati.

Autor: Life Content
Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti