Hale Beri i Olivije Martinez proveli praznike u Parizu

Hale Beri i Olivije Martinez proveli praznike u Parizu

Autor: | 03/01/2013

0

Hale Beri i Olivije Martinez su se tokom praznika šetali po Parizu, a glumičina kćerka Nala Obri nije bila sa njima. Tokom božićnih praznika ona je bila sa svojim ocem Gabrijelom Obrijem, što je očigledno teško palo njenoj majci. Ona i Olivije su odleteli za Pariz, a od momenta kada su pristigli u "Grad svetlosti", glumica je izgledala veoma depresivno. Njeno neraspoloženje je primetio i Olivije, koji je sve vreme pokušavao da je razveseli.

Kada je Hali na aerodromu JFK ponovo ugledala svoju kćerkicu, izgledala je kao da joj je pao kamen sa srca. Čvrsto je zagrlila devojčicu i neko vreme se bukvalno nije odvajala od nje. Dok su napuštale aerodrom, Nala je čak i zadremala u naručju svoje majke. Oskarovka je odenula iste crne kožne pantalone, bajkerske čizme sa niskom potpeticom i crni zimski kaput do pola butina, koje je nosila i tokom razgledanja Pariza. Nala je bila u nešto veselijem izdanju. Neodoljiva devojčica obukla je pufnasti roze kaput, ružičaste hulahopke na štrafte i krznene čizmice za sneg u istom tonu.

Ipak, ovaj praznik će maloj Nali ostati u lepšem sećanju od prethodnog Dana zahvalnosti, kada su njen budući očuh Olivije i otac Gabrijel imali žestok okršaj. Nakon incidenta obe strane su pokrenule sudski postupak za određivanje zabrane prilaska, ali su naposletku postigli kakav-takav dogovor i sve pravne akcije su obustavljene.

Tekst: Life Content
Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin