Lejdi Gaga: Molitva za stradale u Brazilu

Lejdi Gaga: Molitva za stradale u Brazilu

Autor: | 28/01/2013

0


Kontroverzna pevačica na Tviteru je objavila fotografiju na kojoj drži sklopljene ruke tokom molitve. Lejdi Gaga (26) izrazila je saučešće onima koji su u požaru u noćnom klubu u Brazilu preksinoć izgubili svoje najmilije. Poručila im je da misli na njih, a posebno ju je dirnuo jedan od pratilaca, koji joj je na Tvietru poručio da je u požaru u Santa Mariji život izgubio i jedan od njenih fanova, koje pevačica od milja zove svojim 'malim čudovištima'.
- Jedan od 'malih čudovišta' je umro u tragediji ovde u Brazilu. Njegovo ime je Luiz Felipe. Majko 'malih čudovišta' moli se za njega - napisao je.
Pevačica je potom poručila da su njene molitve upućene porodicama i prijateljima koji su izgubili voljene u požaru.
- Brazilu, moje srce je s tobom. Mislim na vas danas tokom ove tragedije - napisala je Lejdi Gaga.
U ranim jutarnjim satima u subotu vatra je opustošila noćni klub u Brazilu i ubila 232 osobe. Navodno su izbacivači zaustavljali ljude tokom bega i tražili od njih da im dokažu da su podmirili račune. U noćnom klubu Kiss u južnom Brazilu u trenutku požara nalazilo se do dve hiljade ljudi, uglavnom učenika i studenata. Iako službeni uzrok požara još nije poznat, navodno je izbio kada je pevač grupe koja je gostovala u klubu zapalio vatromet, zbog kog se zapalio krov kluba.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti