Osvojite Najlepše želje poklon set za Dan zaljubljenih

Osvojite Najlepše želje poklon set za Dan zaljubljenih

Autor: | 14/02/2013

0

Najlepše želje su generacijama unazad, čokolada koja se poklanja u posebnim prilikama, Njom izražavamo, ljubav, naklonost, pažnju, zahvalnost i brigu za naše najmilije.

Najlepše želje bude u nama sve ono najlepše, zato, u duhu predstojećeg Dana zaljubljenih i Dana žena - 8. marta, osmislili smo za vas posebne Najlepše želje poklon setove idealne za darivanje dragim osobama. Svaki poklon set u sebi sadrži tri Najlepše želje mlečne čokolade, tako dizajnirane da na njima, u praznoj beloj kartici, možete olovkom ispisati vašu ličnu želju onome kome je poklanjate. U skladu sa tim, sastavni deo seta je i žuta olovka za upisivanje vaših najlepših želja. Tako naše čokolade postaju još slađe i nežnije za one kojima ih od srca darivate. Želimo vam srećan i sladak predstojeći Dan zaljubljenih i Dan žena!

Ukoliko želite da osvojite Najlepše želje poklon set, sve što treba da uradite je da pošaljete mejl na adresu [email protected], sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, mesto stanovanja i broj telefona), sa naznakom "Za Najlepše želje poklon set", a kompanija Štark obradovaće dva čitaoca portala hellomagazin.rs ovim sjajanim poklonom za Dan zaljubljenih. Imena dobitnika objavićemo sutra, 15. februara.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin