Mića Jovanović: Savršena žurka iznenađenja

Mića Jovanović: Savršena žurka iznenađenja

Autor: | 16/02/2013

0


Rektor i vlasnik "Megatrend univerziteta", profesor dr Mića Jovanović dugo će pamtiti 28. januar ove godine. Osim što mu je tog dana rođendan, njegovi bliski saradnici i kolege iznenadili su ga upriličivši skup, akademski omaž u čast njegove veoma uspešne karijere. Svečanosti, organizovanoj u zgradi "Megatrenda" na Novom Beogradu, prisustvovali su i mnogi naučni radnici sa "Harvarda", "Oksforda" i "Grenobla", prijatelji i kolege gospodina Jovanovića koji su specijalno za tu priliku doputovali u Srbiju. Zadovoljstvo, radost i iznenađenje vlasnik popularnog beogradskog fakulteta nije mogao da sakrije, jer tako nešto nije očekivao, a potvrda je da se njegov predan rad veoma ceni i poštuje.
Posle prepodnevnog skupa koji ga je razgalio, bio je spreman za večernju zabavu sa prijateljima, povodom šezdesetog rođendana, koja je priređena u hotelu „Metropol“, gde se okupio politički i poslovni vrh Srbije, kao i više umetnika iz Srbije i regiona.
Posebnoj atmosferi doprineo je predivno ukrašena sala hotela koja je odisala elegancijom i sofisticiranošću, za šta se pobrinula slavljenikova dvadesetosmogodišnja supruga Milica. Inače, par se venčao u decembru prošle godine u Kanu na Azurnoj obali, u prisustvu kumova, slikara Miloša Šobajića i Dragane del Monako, koje je vlasnik “Megatrenda” samo nekoliko dana ranije venčao.
Među zvanicama koje su čestitale jubilarni rođendan rektoru Jovanoviću, bili su premijer Republike Srbije Ivica Dačić, ministarka zdravlja dr Slavica Đukić Dejanović, ministarka energetike dr Zorana M. Mihajlović, predsednik Narodne skupštine Nebojša Stefanović, savetnik premijera Ivica Tončev, akademici Ljubiša Rakić, Pera Seferović, Lazar Davidović, popularni muzičari Zvonimir Đukić Đule i Željko Vasić, ugledni medijski poslenici Dragan Bujošević, Aleksandar Backović, i mnoge druge javne ličnosti.
Voditelj Ivan Ivanović je na duhovit i šarmantan način sažeo talente, sposobnosti i uspehe profesora Jovanovića. Saga o Jovanovićevom muzičkom talentu, uspešnom bavljenju sportom, ljubavi prema moru, jedrenju i nautici, o plodnoj profesorskoj karijeri - objavljenih šest autorskih knjiga i više od osamdeset naučnih radova, kolekcionarstvu umetničkih dela i superautomobila, osvojenim nagradama, kao i o rektorovom životnom delu - "Megatrend univerzitetu", bila je Ivanovićev poklon za rođendan.
Veče koje je potpuno bilo u glam-rok stilu otvorio je nastup „Loko benda“ interpretacijama poznatih hitova, a potom je primadona Dragana del Monako, inače slavljenikova venčana kuma, divnom napolitanskom operskom arijom ulepšala slavlje.
Vrhunac besprekorno organizovane proslave bio je poklon rektorove supruge – crni „harli dejvidson“ sa prikladnim crvenim detaljima. Uz glasno turiranje motor je ispred slavljenika dovezao lično Dado Topić. Gosti su potom uživali u sjajnoj svirci, u kojoj su pored rok legende i njegovog benda, kao specijalni gosti nastupali i Kornelije Kovač i Josip Boček. U jednom trenutku Dadu se na sceni pridružio i sam profesor Jovanović. Zajedno sa čuvenim rokerom odlično je otpevao i odsvirao nekoliko svetskih rok hitova, što su gosti propratili gromoglasnim aplauzom.
U veoma veseloj atmosferi uz obilje raznovrsnih gastornomskih delicija i vrhunskih napitaka, gosti su uživali do ranih jutarnjih časova.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti