Razvode se Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas?

Razvode se Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas?

Autor: | 21/02/2013

0

Glumački par Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons razvode se posle 12 godina braka, tvrdi američki tabloid National Enquirer. Iako je PR poznatog para demantovao te tvrdnje dobro obavešten izvor je ispričao da se Majkl iselio iz kuće jer ima treba „pauza“, a da se Ketrin svim silama trudi da sačuva brak.
Tabloid navodi da je brak pred pucanjem zbog pritisaka uzrokovanih Majklovom bitkom s rakom, zatvorskim kaznama njegovog sina Kamerona, ali i zbog toga što Ketrin u depresiji. Kako je rekao izvor, Majkl se iselio iz porodične kuće u kojoj je živeo sa Ketrin i njihovo dvoje dece Dilanom i Keris.
- Majkl je rekao da njemu i Ketrin treba pauza i da bi ga jako obradovalo da ima na raspolaganju prostor za sebe – rekao je izvor. Daglasu je pre tri godine dijagnostifikovan karcinom grla u četvrtoj fazi i prošao je više ciklusa hemoterapije i zračenja. Samo tri meseca kasnije, Ketrin se prijavila na lečenje bipolarnog poremećaja.
- Suočavanje sa svim problemima stvorilo je dodatni pritisak na njihov brak - rekao je drugi izvor za Enquirer.
- Ona je nedavno preskočila porodičnu večeru i bilo je očigledno da nešto nije u redu. Mislim da se on osetio potpuno izdan zato što se Ketrin nije pojavila.
Ipak, izvori tvrde i da je Zita Džon spremna na sve kako bi spasila brak.

Izvor: Novosti

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti