Jovana Đokić i Dijana Raičević: Mlade manekenke inspiracija poznatih brendova

Jovana Đokić i Dijana Raičević: Mlade manekenke inspiracija poznatih brendova

Autor: | 21/05/2013

0

Jovana Đokić i Dijana Raičević, modeli modne agencije "Forma Viva" koje već neko vreme žive i rade u Milanu, ostvarile su veliki uspeh na italijanskom modnom tržištu. Jovana i Dijana koje su sarađivale sa poznatim brendovima poput Prade, Vivienne Westwood, Trussardi, Bluemarine, kažu da Srbija ima najlepše modele.
- Konkurencija je velika, ali modeli Forma Vive zaista mnogo rade na svetskim modnim tržištima poput Pariza, Njujorka, Tokija, Madrida i Milana.Česti dolasci scouting direktora velikog broja svetskih modnih agencija i uspeh naših devojaka u inostranstvu potvrđuju da je naša zemlja stekla status dobrog modnog tržišta za nova lica. Ne postoji univerzalna formula uspeha u svetu modelinga. Pored standardnih manekenskih predispozicija, veoma je važno da manekenka ima izgrađenu ličnost i harizmu koja je može izdvojiti od konkurencije - istakle su devojke.
Zbog prirode posla, Jovana i Dijana su često na putu i ističu značaj podrške za bavljenje modelingom.
- Podrška porodice i matične modne agencije predstavljaju veoma važan faktor na putu do uspeha - kažu manekenke.
Mlade srpkinje pridružile su se jatu srpskih manekenki koje godinama rade u svetskim modnim metropolama a otkrivene su u Forma Vivi poput Marine Bukvić, Aleksandre Vuković, Nataše Vojnović i mnogih drugih.
Jovana i Dijana pozvale su sve zainteresovane devojke i mladiće koji žele da se bave modelingom i ostvare internacionalnu karijeru na svetskoj modnoj sceni da dođu na kasting modne agencije Forma Viva koji će biti održan 26. maja u Beogradu u hotelu "Moskva" sa početkom u 13h.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti