Boki Milošević: Oporavak nakon hirurške intervencije

Boki Milošević: Oporavak nakon hirurške intervencije

Autor: | 06/06/2013

0

Božidar Boki Milošević (81), magistar muzike i jedan od najpoznatijih muzičara u Srbiji u ponedeljak je primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde su mu u utorak u popodnevnim časovima operisali srce, a kako "Alo!" saznaje, klarinetista se trenutno nalazi u šok-sobi, gde se uspešno oporavlja.
- Boki je u ponedeljak primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" kako bi ga pripremili za operaciju, što je podrazumevalo da se odrade dodatne analize, a operacija je zakazana već za utorak. Boki je bio lepo raspoložen, šalio se sa ostalim pacijentima, čak su sedeli u trpezariji i jeli pasulj, gde se Milošević našalio da nije jeo bolji pasulj. U utorak je oko podneva operisan. Sat i po je trajala intervencija i sve je proteklo u najboljem redu. Boki je sada u šok-sobi jer je to praksa nakon takvog hirurškog zahvata, a zatim će ga prebaciti na intezivnu negu, gde će nastaviti oporavak. Njegove ćerke ga obilaze. U utorak su pre operacije pristigli njegova ćerka Tijana i zet, sa kojima se šalio sve vreme dok ga nisu odveli u salu - rekaoje izvor iz bolnice.
Bokijeve kćerke Ksenija i Tijana nisu odgovarale na pozive novinara, a njegov novopečeni zet Saša Mare Milošević kratko je prokomentarisao da je muzičar dobro podneo hirurški zahvat.
- Hvala vam na brizi, Boki je dobro podneo operaciju i uspešno se oporavlja - rekao je kompozitor.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin