Bora Đorđević: Frontmen "Riblje čorbe" mora na operaciju

Bora Đorđević: Frontmen "Riblje čorbe" mora na operaciju

Autor: | 23/08/2013

0

Bora Đorđević se sprema za operaciju žučne kese. Frontmen "Riblje čorbe" kaže da se nimalo ne plaši hirurškog zahvata, te da će se vrlo brzo vratiti koncertnim aktivnostima.
- Nije u pitanju ništa strašno. Imam kamenje u žučnoj kesi i to mora da se izvadi. Ne plašim se jer je u pitanju rutinska operacija, a dodatnu olakšicu mi predstavlja to što ću ići na intervenciju laserom, tako da je čitav proces, kao i sam oporavak, brži, lakši i bezbolniji - kaže Bora i dodaje:
- Znam da ću ubuduće morati da povedem računa o ishrani, da ne jedem ništa masno i teško, ali to mi neće predstavljati problem jer sam se korigovao u tom smislu još pre nekoliko godina.
Bora ističe da neće dugo ležati u bolnici i da će se posle odmarati kod kuće, kao i da ovaj zdravstveni problem neće pomeriti njegov fokus s dva velika nastupa koja očekuju Riblju čorbu, a to su koncerti u Londonu i Varšavi. Međutim, najavljivana svirka u Rusiji povodom obeležavanja 70 godina od Staljingradske bitke je otkazana iz njemu nepoznatih razloga.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin