Milić Vukašinović: Ne odustajemo od ideje da dobijemo bebu

Milić Vukašinović: Ne odustajemo od ideje da dobijemo bebu

Autor: | 13/10/2013

0

Legendarni roker Milić Vukašinović i njegova supruga Suzana odlučili su da se oprobaju i kao poslovni saradnici, pa su nedavno objavili pesmu "Nemoj pjevat" za koju su snimili i spot. Njih dvoje su se odlično snašli u prvoj poslovnoj saradnji, a nekadašnji frontmen "Vatrenog poljupca" ističe da mu je trebalo mnogo vremena da ubedi svoju životnu saputnicu da se oproba u muzičkim vodama.
- Suzana je u početku imala tremu zbog ove saradnje i nije joj se dopala moja ideja, ali sam, kao svaki pravi muškarac, uspeo da se ubedim. Ona nije profesionalna pevačica, ali mislim da se odlično snašla i da će se ljudima svideti ono što smo uradili - objašnjava Vukašinović, koji tvrdi da su on i njegova supruga preboleli gubitak bebe koji im se nedavno dogodio, ali da se i dalje nadaju da će postati roditelji:
- Teško nam je palo kada smo saznali da smo izgubili bebu, ali ne odustajemo od ideje da dobijemo zajedničko dete. Cilj nam je da tokom sledeće godine dobijemo potomstvo i siguran sam da ćemo ovog puta uspeti u tome - zaključuje Milić.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin