Aco Pejović: Pokušaj pljačke tokom koncerta u Areni

Aco Pejović: Pokušaj pljačke tokom koncerta u Areni

Autor: | 21/10/2013

0


Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje preksinoć oko 21 sata nepoznati provalnici pokušali su da obiju kuću Ace Pejovića. Baš u trenutku kada je trebalo da počne njegov solistički koncert u Areni, oni su došli na Bežanijsku kosu i popeli se na zid kojim je opasano dvorište kuće. Računajući da su svi sluđeni oko koncerta i da nekoga nema, popeli su se na zid ali su se preračunali jer Pejović ima stalno fizičko obezbeđenje kuće! Oni su videli lopove na zidu i kada su pojurili za njima oni su pobegli u nepoznatom pravcu.
Žena Ace Pejovića, Biljana odmah je dobila obaveštenje o pokušaju napada na kuću ali mužu ništa nije želela da kaže sve do danas.
- Da me ne bi nervirala nije htela ništa da mi kaže sinoć nego danas. Ne znam samo šta su tražili u kući kada je sve vredno što imam sinoć bilo sa mnom u Areni! Imam stalno obezebeđenje kuće tako da tu nemaju šta da traže - rekao je Pejović za SCANDAL!.
Aco Pejović ima video nadzor, sve vrste alarmnih sistema ali i fizičko obezbeđenje kuće.
Prošle nedelje lopovi su provalili u stan Saše Matića, pre toga kod Cakane. A po istom scenariju pre nekoliko godina opljačkan je i Miroslav Ilić i to dok je imao koncert u Beogradu. Sve provale su izvedene po istom scenariju tako da se može reći da je estrada na udaru provalnika koji nose iz kuća novac, nakit, umetničke predmete i druge vredne stvari. Mnogi angažuju i fizičko obezbeđenje kako bi predupredili provale pošto su u poslednje vreme jako učestale.

aco
Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted
(zabranjeno prenošenje informacija i fotografija bez pismene dozvole autora)

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti