Olivija Vajld i Džejson Sudeikis čekaju bebu

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis čekaju bebu

Autor: | 28/10/2013

0

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis čekaju svoje prvo dete. Slavni par, koji se verio u januaru, objavio je da su veoma uzbuđeni što će naredne godine postati roditelji.
- Izuzetno su srećni. Vrlo su uzbuđeni što će njihova porodica dobiti novog člana - rekao je izvor blizak paru za magazin "People".
Ove vesti potvrdio je i portparol glumačkog para.
Dvadesetdevetogodišnja Olivija i devet godina stariji Džejson upoznali su se na snimanju šoua "Saturday Night Live" 2011. godine, a šest meseci kasnije počeli su da se zabavljaju. Lepa glumica je u nedavnom intervjuu rekla da jedva čeka da zasnuje porodicu sa svojim verenikom.
- On je tako dobar sa decom. Otvorena sam po pitanju toga koliko ćemo dece imati, ali troje zvuči kao prava žurka - rekla je ona.
Olivija i Džejson planirali su da se venčaju narednog proleća, a još nije poznato da li će dolazak prinove promeniti njihove planove. Zvezda serije "Doktor Haus" iza sebe ima propali brak sa italijanskim princom Taom Ruspolijem, od kojeg se razvela 2011. nakon osam godina braka, dok je njen budući suprug bio oženjen scenaristkinjom Kej Kenon tokom šest godina do 2010. Oboma će ovo biti prvo dete.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin