Bojan Bjelić: Detalji o interesovanju Ane Nikolić za kupovinu stana u zgradi njegovog oca

Bojan Bjelić: Detalji o interesovanju Ane Nikolić za kupovinu stana u zgradi njegovog oca

Autor: | 08/12/2013

0

Pop pevač Bojan Bjelić magazinu „Hello!“ potvrdio je da je pevačica Ana Nikolić, koja je prošle nedelje bila u žiži interesovanja, nedavno od njegovog oca poželela da kupi luksuzni stan u Beogradu.

Naime, poznata Paraćinka nedavno je posetila otmenu zgradu na Dedinju s namerom da započne pregovore o kupovini,a zgradu je izgradila firma „Bomex“, čiji je vlasnik otac pevača Bojana Bjelića. Budući da cena kvadrata u ovoj stambenoj jedinici nije ispod tri hiljade evra, izgleda da je bar finansijska situacija Ane Nikolić prilično dobra ako ostali aspekti trenutno nisu.

Ana je u poslednje vreme bila u centru pažnje, ne zbog novih pesama već zbog privatnog života, koji je posebno intrigirao javnost zbog navodne veze sa biznismenom Ćazimom Osmanijem. Iako se pop zvezda nije oglašavala u medijima povodom poruka u mobilnom telefonu, čiji je sadržaj objavio jedan dnevni list, javnost kao da je nastavila da čeka reakciju popularne Paraćinke. Iako je Anina reakcija u vezi sa ovom neprijatnom situacijom izostala, zgodna tridesetpetogodišnjakinja nije ostala nema na komentar o zdravstvenom problemu koji ju je zadesio. Naime, u isto vreme kada je u javnosti bilo reči o porukama koje je navodno slala biznismenu albanskog porekla, rekla je da joj se normalizovalo zdravstveno stanje. Naime, tumor na dojci, koji joj je otkriven, uspešno joj je odstranjen i nije bio zloćudan.

- Imala sam problem koji sam upešno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu. Sada je sve u redu, osećam se bolje nego ikada - rekla je pevačica o čijem se privatnom životu u medijima najviše polemisalo letos kada je u hotelu u Crnoj Gori „dobila batine“ od Ćazimove devojke Mande Popović. Tada je lepa zvezda demantovala da dotičinog biznismena uopšte poznaje, da bi se krajem septembra u medijima pojavila slika na kojoj u Švajcarskoj sedi u društvu sa Osmanijem.

U moru neprijatnosti koje su Anu snašle desila se i dobra stvar - angažovanje oko kupovine nove stambene jedinice.

Ove navode za magazin „Hello!“ potvrdio je pevač Bojan Bjelić, koji je bio jedan od glavnih idejnih tvoraca ove stambene „lepotice“ koja se nalazi u neposrednoj blizini Televizije „Pink“.

- Informacija je tačna. Ja nisam lično bio uključen u komunikaciju sa Anom Nikolić što se tiče kupovine stana, što mi je malo čudno, ali ona verovatno nije znala da je reč o zgradi mog oca. Obavestili su me da se Ana interesovala za jedan od stanova u zgradi koju je gradila firma mog tate. Agenti su joj organizovali kompletnu prezentaciju. Čini mi se da je bila zadovoljna, ali se još nije u potpunosti opredelila za ono šta želi. Ana ima odličan ukus, budući da je zgrada u kojoj je gledala stanove savršenog izgleda. Lično sam ocu davao neke ideje za izgradnju zgrade jer sam u građevinski biznis ušao u trenutku kada sam pre pet godina odlučio da se povučem sa muzičke scene. Zato odlično znam da je reč o izuzetno luksuznoj zgradi koja u svom sastavu ima bazen, velnes centar i teretanu namenjenu isključivo njenim stanarima. Stanove obezbeđuju kamere i čuvari, pa je sigurnost stanara na prvom mestu. Cena kvadrata nije mala, ali u odnosu na elemente komfora koje nudi i nije toliko velika - za magazin „Hello!“ kaže Bojan Bjelić, koji je svoj spot za numeru „Jedino moje“ snimao upravo u toj zgradi. Simpatični pevač kaže da on još nije u mogućnosti da sebi priušti takav stambeni luksuz, ali budući da je nedavno izdao novi kompakt disk “Prva rezerva”, četvrti po redu, kojim slavi deset godina karijere, možda će uskoro uspeti toliko da zaradi i da postane komšija Ane Nikolić.

- Zgradu u kojoj je Ana Nikolić nameravala da kupi stan možete da vidite u mom spotu „Jedino moje“. Zaista je luksuzan, a budući da je ovo moja zlatna godina u kojoj sam nedavno izdao spot, za koji tvrdim da je najbolji do sada, verujem da ću biti u prilici da i ja sebi priuštim skupoceni stan, poput onog koji je birala Ana Nikolić - završava razgovor Bojan Bjelić, koji je nedavno snimiovisokobudžetni spot za numeru „Sever“ u Hrvatskoj i Veneciji.

Piše: Jelena Popović

Foto: Andreja Damnjanović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti