Željko Joksimović: Srećan sam i zadovoljan

Željko Joksimović: Srećan sam i zadovoljan

Autor: | 03/02/2012

0

Nakon saznanja da su se venčali na Maldivima, poznatog kantautora Željka Joksimovića i njegovu suprugu Jovanu Janković novinari opsedaju, a posle uspešnog bekstva s aerodroma, pop zvezda otkrila kakve je promene doneo bračni život.
- Ništa se specijalno nije promenilo sad kad smo u braku. Srećni smo i zadovoljni. Jovana se baš prolepšala i nekako je srećnija, pričljivija je nego inače. Ne mogu da dođem do reči od nje - sa osmehom je izjavio Željko, koji nije želeo da komentariše izjavu koleginice Aleksandre Radović u vezi s njegovim učešćem na „Evrosongu“, ali je bio vrlo raspoložen da priča o pripremama za najveće evropsko takmičenje u pop muzici.
- Pesmu za „Evrosong” predstaviću za mesec dana. Želim malo da vidim kako će ostale zemlje da se
prikažu. Početkom marta ćemo napraviti prezentaciju i posle toga počeće kampanja
- otkrio je Joksimović, koji je sa suprugom Jovanom Janković bio na premijeri filma „Šešir profesora Koste Vujića“, za koji je komponovao muziku.
- Film sam gledao nekoliko puta u svom studiju. Muziku za „Šešir profesora Koste Vujića“ sam vrlo nadahnuto radio, ali za veoma kratko vreme. Bilo mi je veliko zadovoljstvo. Međutim, usred priprema za „Evrosong“, ispostavilo se da sam ovih dana vrlo opterećen, tako da sad ovo dođe kao intermeco - kaže pevač i kompozitor, koji je otkrio i da još uvek nije video kćerku svoje dobre prijateljice i saradnice Jelene Tomašević.
- Čestitali smo Jeleni i Ivanu. Ivan nas je pozvao dok smo bili na putovanju. Malu Ninu nismo još videli, ovih dana ćemo je obići - završio je razgovor najaktuelniji mladoženja u Srbiji.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti