Bred Pit i Džordž Kluni: Zajednički odlazak na dodelu Oskara

Bred Pit i Džordž Kluni: Zajednički odlazak na dodelu Oskara

Autor: | 25/02/2012

0

Američki glumci Bred Pit i Džordž Kluni poznati su po svom čudnom smislu za humor, a ovih dana razmišljaju kakav bi štos mogli zajedno da naprave na dodeli Oskara. Kako prenose američki mediji prijatelji će najverovatnije prošetati crvenim tepihom u paru.
- Džordž je rekao kako bi on i Bred mogli da ostave svoje pratilje i dođu kao par. Čak je predložio da se našale i obuku haljine. Verovatno neće ići baš tako daleko, ali on i Bred se, kad su zajedno, ponašaju kao dvojica nestašnih đaka. Svima je rečeno da na dodeli Oskara od njih dvojice očekuju neočekivano - otkrio je izvor blizak holivudskim glumcima.
Pošto su obojica nominovani u kategorgiji za najboljeg glumca prijatelji su nedavno otkrili i kako će jedan drugom čestitati na nagradi, ukoliko se zlatna statueta nađe u rukama jednog od njih.
- Rekao sam Bredu da ću pričuvati njegove klince bar na jedno veče ako dobije Oskara za glavnu mušku ulogu u filmu “Moneyball” - izjavio je Džordž, dok ukoliko u istoj kategoriji nagradu Američke filmske akademije dobije Kluni za “Potomke”, Pit će na jedan dan služiti kao mornar na njegovoj jahti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još