Remiksi „Nešto sasvim izvesno“ grupe Darkwood Dub na Exit etiketi

Remiksi „Nešto sasvim izvesno“ grupe Darkwood Dub na Exit etiketi

Autor: | 25/06/2012

0

Najavni singl Darkwood Dub, „Nešto sasvim izvesno“, sa njihovog poslednjeg albuma „Vidimo se“ izdatog 1. jula prošle godine na Exit etiketi, postao je instant radijski hit u momentu kad je izdat, takođe na Exit etiketi, u aprilu 2011. Veliku pažnju izazvala je činjenica da u numeri gostovala legendarna muzička diva, Bisera Veletanlić, te je na sajtu www.exitmusic.rs raspisan konkurs za najbolji remiks ove numere. Pobedu je odneo Damjan Eltech, a ona mu je donela nalog na Soundcloud.com, kao i ulaznicu za Exit festival.
Najbolji remiksi sa konkursa od danas će biti dostupni za besplatno preuzimanje na www.exitmusic.rs. Kompilacija obuhvata ukupno deset remiksa sledećih izvođača:
01. Damjan Eltech
02. Danilo Tomić
03. Producenti
04. MG GOST HTC
05. Sholja
06. UMBO
07. FLM
08. Mike Livinstone
09. PureSoul
10. Ana+Producoa
Singl Darkwood Duba, “Nešto sasvim izvesno” , kao i album “Vidimo se”, među najuspešnijim su izdanjima ikada na Exit etiketi. “Nešto sasvim izvesno” preuzet je sa sajta Exitmusic.rs više od 40 000 puta!
EXIT Label je online etiketa, nastala u februaru 2009. godine kao odgovor na novi način distribucije muzike, sa željom da kvalitetnim domaćim izvođačima pruži što bolju promociju, kako kroz besplatan download, tako i nastupima uživo. Na ovaj način Exit stavlja postojeću infrastukturu i promotivne kampanje za Exit festival i u službu promocije bendova. Exit online etiketa nastaviće da predstavlja najbolja imena domaće i regionalne scene, čiji će albumi biti dostupni za besplatno preuzimanje, i aktivno će promovisati muzičare sa ovih prostora. Sva izdanja Exit etikete preuzmite na sajtu www.exitmusic.rs.
ČUVAJTE SE FALSIFIKOVANIH ULAZNICA ZA EXIT!
Zbog pojave preprodavaca i falsifikatora na društvenim mrežama, apelujemo na posetioce da ulaznice za Exit 2012 kupuju na zvaničnim mestima za kupovinu ulaznica.
Čak i ako falsifikovane ulaznice izgledaju kao prave, ulaz na Exit sa njima neće biti moguć jer je isključivo validna naša baza podataka. Podaci iz naše baze moraju da se poklapaju sa bar kodom na ulaznici, što je u slučaju falsifikovanih ulaznica nemoguće.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti