Opra Vinfri na Barbadosu snimila intervju sa Rijanom

Opra Vinfri na Barbadosu snimila intervju sa Rijanom

Autor: | 12/08/2012

0

Rijana je konačno odlučila da progovori o kobnoj noći 2009. godine kada ju je pretukao tadašnji momak, Kris Braun. Pevačica je voditeljki Opri Vinfri otkrila da i dalje žali što je "izdao njen najbolji prijatelj". Snimajući dokumentarni prilog na rodnom Barbadosu, koji će biti prikazan u emisiiji "Opra Vinfri: Novo poglavlje", Rijana je otkrila kako je izgledala noć kada je bivši dečko fizički nasrnuo na nju:
- Bilo je veoma neprijatno i ponižavajuće. Izgubila sam najboljeg prijatelja - rekla je pevačica u razgovoru sa čuvenom voditeljkom.

Poslednjih meseci u medijima se pojavila vest da je Rijana, uprkos incidentu, obnovila vezu sa Braunom. Kada je Opra zamolila zvezdu da potvrdi ili demantuje takve navode, Rijana joj je pružila odgovor koji će gledaoci moći da vide u emisiji.
Voditeljka je emisiju posvećenu pevačici sa Barbadosa osmislila kao prikaz Rijaninog odrastanja u Džordžtaunu, uspona i padova u njenoj karijeri i razmišljanja o velikoj popularnosti koju je stekla kao veoma mlada.
- Pijedestal koji donosi slava je zastrašujući, neverovatno je koliko se možete osećati usamljeno - rekla je Rijana.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti