Manekenka Isidora Đurović osvaja svet

Manekenka Isidora Đurović osvaja svet

Autor: | 22/10/2012

0

Isidora Đurović, novo lice modne agencije "Forma Viva", najuspešnije srpske modne agencije u svetu , nakon kratkog boravka u Milanu vrtoglavom brzinom ostvarila je brojne modne uspehe. Lepa Beograđanka ostavila je snažan utisak na tim Alexander McQueena, Chloe i Celine, za koje je radila tokom boravka u Milanu.
- Modeli Forma Vive imaju puno angažmana na svetskim modnim tržištima. Česti dolasci 'scouting' direktora poznatih svetskih agencija i uspesi naših devojaka u inostranstvu potvrđuju činjenicu da naša zemlja ima zasluženi status odličnog modnog tržišta za nova lica - rekla je šesnaestogodišnja Isidora.

Mlada zvezda milanske modne scene prisustvovaće beogradskom kastingu matične agencije Forma Viva 28. oktobra u 13 h u hotelu „Moskva“ gde će sa direktorkom agencije Marijom Savić Simić birati nova lica. Dodatni kastinzi će biti održani istog dana u Novom Sadu kao i u Kragujevcu 27. oktobra i Nišu 4. novembra.
Mnogi poznati modeli otkriveni su upravo u „Forma Vivi“ poput Aleksandre Vuković, Marine Bukvić, Marije Vujović, Danijele Dimitrovske i Nataše Vojnović.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti