Novi preokret u životu Nikole Karabatića

Novi preokret u životu Nikole Karabatića

Autor: | 04/11/2012

0


Posle najave da će Srbija pozvati Nikolu Karabatića u reprezentaciju, Francuzi su vratili igrača u svoj nacionalni tim za meč protiv Tunisa. U međuvremenu i Crna Gora pokušala da dovede francuskog igrača u svoje redove.
Francuski rukometaš igraće za nacionalnu selekciju svoje zemlje u nedelju protiv Turske u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2014. u Danskoj. Karabatić će zameniti Vilijama Akambreja koji je na utakmici sa Litvanijom zadobio frakturu nosa. Ovo će biti prva utakmica Karabatića u kvalifikacijama za EP. Ovim pozivom otpale su sve spekulacije da bi Karabatić mogao da nastupi za reprezentaciju Srbije.
Karabatić, koji je optužen za ilegalno klađenje i nameštanje utakmica, pao je u nemilost fracuske javnosti. Rukometni savez Srbije najavio je da će pokušati da nagovori Karabatića da zaigra za naš nacionalni tim, ali ponovnim pozivom u francusku reprezentaciju, ta opcija otpada.
Zanimljivo je da je u jednom trentuku i Crna Gora razmišljala da uputi poziv Karabatiću, i to posle jednog tvita gde je Karabatić, posle pobede te reprezentacije u Nemačkoj u kvalifikacijama napisao “Bravo Crna Goro”. Kao i Srbija, i Crna Gora je ‘izvisila’ za pojačanje u svom nacionalnom timu.

Izvor: RTS

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin