Prvi glas Srbije: Ispala Snežana Vušović

Prvi glas Srbije: Ispala Snežana Vušović

Autor: | 16/12/2012

0


Nakon što se nekoliko puta izvukla za dlaku, sinoć nije bilo spasa za Snežanu Vušović koja je napustila "Prvi glas Srbije". Ona i Ivan Petrović su dobili najmanje glasova publike, a posle duela, deblji kraj je izvukla Snežana.
Inače, sinoć je bila "Noć seksi pesama", a od takmičara se očekivalo ne samo da iskažu svoje emocije tokom izvođenja već i da pokažu kako se snalaze u provokativnim situacijama i izazovnom scenskom nastupu.
Prvi je na scenu izašao Ivan Petrović koji je otpevao numeru "Koketa" Srđana Jula. Članovi žirija, Vlado Georgiev, Aleksandra Radović i Saša Milošević Mare su njegov nastup ocenili kao veoma dobar, a Georgiev je Ivanu jedino zamerio što u pojedinim delovima pesme nije bio dovoljno "bezobrazan".
Sledeća je bila Snežana Vušović sa hitom "Mr. Saxobeat” Aleksandre Stan, a žiri se složio da je ona imala odličan nastup i da je maksimum izvukla iz ove "tralala" pesme.
Zoran Stanić je išao na sigurno, sa numerom "Wicked Game" Krisa Ajzaka, i dobio je pohvale žirija s tim što mu je Aleksandra Radović poručila da bi sve bilo još bolje da se malo više opustio tokom pevanja.
Četvrta se publici predstavila Sanja Dimitrijević sa "Zaninim" hitom "Majstor za poljupce". Ona je dobila pohvale za nastup i koreografiju a Mare je dodao da je bila na visini zadatka kao i da mu je drago što je video veliku energiju u njoj.
Sara Jovanović je oduvala i žiri i publiku sjajnim izvođenjem Rijanine pesme "S & M". U crnoj koži i uz golišave plesačice, Sara je Aleksandru Radović ostavila bez teksta, a Vlado je rekao da je nastup bio vanserijski kao i da je napravila pravi rusvaj na sceni.
Boris Petrović je dobio pohvale žirija za stajling i izvođenje numere "You Can Leave Your Hat On" Džo Kokera, a Borisu je mnogo pomogla i plesačica u kostimu francuske sobarice, koja je posebno fascinirala Georgieva.
Mirna Radulović se odlično snašla u hitu "Naughty Girl" koju izvodi Bijonse, a Aleksandra joj je rekla da je bila prava vatra, dok je Vlado istakao njeno besprekorno pevanje.
Saška Janković je sjajno izvela numeru "Lady Marmlade" Kristine Agilere i dobila je pohvale žirija i za pevanje i za nastup.
Kao poslednja je nastupila Nevena Božović koja je žiri oduševila perfektnim nastupom i izvođenjem hita "Toxic" Britni Spirs.

Izvor: Telegraf
Foto: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin