Svetlana Ceca Ražnatović: Povratak sa spektakularne turneje

Svetlana Ceca Ražnatović: Povratak sa spektakularne turneje

Autor: | 18/12/2012

0

Svetlana Ceca Ražnatović vratila se juče popodne u Beograd posle dve nedelje provedene na turneji po Australiji. Vrlo raspoloženu i predusretljivu folk pevačicu na aerodromu je dočekao zet Predrag Ocokoljić.
Ona se osvrnula i na smrtni slučaj koji se dogodio u njenoj porodici prošle nedelje kada je preminula njena svekrva, majka Željka Ražnatovića Arkana. Ceca je istakla da bi da je bila u Evropi otkazala svaki nastup zbog tog događaja.
- Pogodila me vest o smrti svekrve, ali bilo je skoro nemoguće otkazati koncerte, jer bih ugrozila druge ljude uključene u njihovu organizaciju. Da sam bila bliže pomerila bih ili otkazala koncerte. Cela moja porodica, majka otac, ujak i moja deca su bili na sahrani - rekla je Ceca.

Ona je otkila da su nastupi u Pertu, Sidneju i Melburnu protekli baš kako je želela.
- Fantastičan provod na sva tri moja koncerta i odlična publika koja je znala sve nove pesme su glavni utisak koji nosim sa sobom - rekla je pevačica istakavši da je uživala u slobodnom vremenu.
- Obilazila sam znamenitosti i šetala sam po tržnim centrim da pokupujem sitne poklone za moju porodicu. Mili je Veljku kupio patike za rođendan. Sebi nisam ništa kupila, jer preferiram evropske brendove. U Australiji je sve preskupo. U Muzuju voštanih figura sam se malo u prolazu šalila sa Leonardom Di Kaprijem. Dobila sam dosta nakita od obožavateljki. Niko mi se nije udvarao, a tako je i bolje jer ko bi održavao vezu na toliku daljinu - šalila se Ceca.
Inače, folk divi je prekosutra slava koju ću Ceca tradiocinalno proslaviti u krugu porodice i prijatelja.

Izvor: Blic
Foto: Zoran Ilić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin