Dragana Katić: Aktivan odmor u Kemeru

Dragana Katić: Aktivan odmor u Kemeru

Autor: | 20/08/2011

0

Dve nedelje, koje je Dragana Katić provela na moru sa Bojanom i Bobanom u turskom letovalištu Kemeru, pamtiće po druženju sa sinovima blizancima i potpunom opuštanju. U Kirišu, delu Kemera gde nema srpskih turista, porodica je uživala u kupanju na najlepšoj plaži antalijskog zaliva. Na šljunkovitim plažama koje su u sklopu luksuznog hotela-grada „Limra“, gde je porodica odsela, voditeljka emisije „Grand“ provodila je najviše vremena. Ustajala je pre sinova, i već u sedam ujutru prepuštala se uživanju ispod tende i čitanju knjiga.
- Imali smo prilično burnu godinu, sa mnogo preokreta. Kupili smo stan, pa zbog selidbe prošlog leta nismo išli na more. Moji sinovi su imali težak period u školi, mnogo su učili, a ja sam mnogo radila, i ovaj odmor je sve to nadoknadio - iskreno počinje razgovor za magazin „Hello!“ Dragana, voditeljka koja pleni pozitivnom energijom.
Iako su Turci poznati po navalentnom pristupu atraktivnim ženama, brineta posvećena roditeljstvu kaže da su prema njoj imali poštovanje zbog sinova, pa su joj samo ljubazno davali komplimente.
- Odreagovali su na moj izgled, ali odmereno, zbog dece. Često su mi davali „oprobani“ kompliment: „O, ko bi rekao da ste majka dvoje velike dece“. Nisam imala nikakve neprijatnosti, bili su korektni i pristojni. Sprijateljili smo se sa jednom turskom porodicom intelektualaca koja ima devojčicu. Od njih smo jednog neizdrživo toplog dana saznali da je bilo četrdeset osam stepeni, mada su u „Vestima“ objavili da je četrdeset tri. Sunce je bilo toliko jako da nam je rečeno da ne smemo da se suncu izlažemo duže od deset minuta posle deset ujutru. Ipak, stalno je duvao vetar, pa smo nekako izdržali.
Da bi proveli što sadržajnije zajedničko vreme, voditeljka je sa sinovima učestovala u svim aktivnostima.
- Svaki dan sam sa decom išla na najbrže tobogane u akvapark, od kojih su neki zabranjeni za mališane ispod trinaest godina. Na njima smo se spuštali ležeći, jer su opasniji. U Beograd sam se vratila sa strahovitom upalom mišića. Takođe, išli smo na „laserske“ žurke, slušali muziku didžejeva, što u Beogradu ne činim, ali mi je bilo drago da sve radimo zajedno. Uveče smo se uspavljivali muzikom Lejdi Gage sa njihovih „ajpoda“ - završava priču jedno od najprivlačnijih lica na malom ekranu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti