Bred Pit: Sa Anđelinom imam sve što sam ikada želeo

Bred Pit: Sa Anđelinom imam sve što sam ikada želeo

Autor: | 17/09/2011

0

Holivudski glumac Bred Pit je u intervjuu za magazin "Parade" istakao da se osećao loše u braku sa glumicom Dženifer Aniston, ali zato sada u vezi sa Anđelinom Džoli ima sve što je ikada želeo.
- Devedesete sam proveo u pokušajima da se sakrijem. Bilo mi je muka od samog sebe. Sedeo sam na kauču, držao džoint, skrivao se. Sve je to postajalo patetično. Trudio sam se da nađem film o interesantnom životu, a sam nisam živeo interesantan život. Mislim da je moj brak sa Dženifer Aniston imao nešto sa tim - pretvarao sam se da je taj brak nešto što nije bio - izjavio je Pit i dodao kako je srećan što je pronašao ženu kao što je Anđelina Džoli.

Nakon što je intervju izašao u javnost, Pit se odmah oglasio saopštenjem u kojem navodi kako su njegove reči "pogrešno shvaćene".
- Žao mi je što su moje reči ovako interpretirane. Džen je neverovatno nesebična, draga i zabavna žena, sa kojom sam ostao prijatelj. Jako cenim naš odnos. Poenta nije bila u tome da je Džen dosadna, nego da sam bio sam sebi dosadan. Moja je krivica, ja sam odgovoran za raspad našeg braka - naveo je Pit u saopštenju za medije.

Foto: PARADE

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još