Anđelina Džoli: Premijera filma u društvu Breda i njegovih roditelja

Anđelina Džoli: Premijera filma u društvu Breda i njegovih roditelja

Autor: | 06/12/2011

0

U ponedeljak uveče u Njujorku je održana pretpremijera rediteljskog prvenca Anđeline Džoli “U zemlji krvi i meda” koji govori o ljubavi između Bošnjakinje i Srbina tokom rata u Bosini i Hercegovini. Osim supruga Breda Pita, glumici su podršku pružili i njegovi roditelji koji su se ponosno fotografisali sa majkom svojih unučića. Džejn i Vilijam Pit su za ovu svečanu priliku doputovali su iz Šounija u Oklahomi.

Pre nekoliko dana Anđelina je dala intervju i čuvenoj novinarki Kristijan Amampur kojoj je ispričala da je želela da režira film koji se bavi nasiljem nad ženama na međunarodnom nivou i kako uvek postoji manjak volje da se to spreči.
- Razmišljala sam o tome kako rat menja neke ljude. Dok jedni iz svega izlaze jači, drugi budu istinski slomljeni - rekla je Džolijeva.

Film prati priču srpskog vojnika Danijela i ratne zarobljenice Ajle koji su pre početka rata u Bosni i Hercegovini bili u vezi, a nakon što počne krvavi sukob, njih dvoje se nađu na suprotstavljenim stranama. Premijera ostvarenja "U zemlji krvi i meda" najavljena je za 23. decembar, trejler za ovaj dugoočekivani film odavno je prikazan, a na internetu se nedavno pojavilo i nekoliko novih isečaka filma.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti