Pogledajte kako su poznati proslavili božićne praznike (Foto)

Pogledajte kako su poznati proslavili božićne praznike (Foto)

Autor: | 29/12/2011

0

U krugu porodice, ispred jelke, kostimirani u Deda Mraza... Tako su poznati proslavili Božić, a najinteresantnije fotografije iz svojih foto-albuma podelili su sa fanovima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter. Manekenka Alesandra Ambrosio, koja će uskoro ponovo postati mama, pozirala je sa svojom kćerkicom Anjom i Deda Mrazom, a ispod fotografije napisala je:
- Srećan Božić svima. Želim vam mnogo ljubavi i mira!


Kanadski pevač Džastin Biber božićne praznike proveo je u rodnom gradu sa porodicom i prijateljima, a na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj pozira sa bratom Džeksonom i sestrom Džasmin.


Pevačica Glorija Estefan slikala se ispred okićene jelke, držeći u naručju svog kućnog ljubimca, a fanovima je praznike čestitala sledećim rečima:
- Nadam se da će Nova godina biti savršena svima vama! Srećno!


Keš Voren je na svom tviter nalogu postavio fotografiju na kojoj njegova supruga Džesika Alba sa svojom majkom u kostimu Deda Mraza ispija prvu jutarnju kafu, a glumica je okačila fotografiju svoje mlađe kćerke Heven ispod koje je napisala:
- Da li će joj Deda Mraz doneti sve što mu je tražila? Bila je mnogo dobra!


Model i televizijsko lice Kim Kardašijan fanovima je praznike čestitala svojom fotografijom iz detinjstva ispod koje je napisala:

- Srećni praznici svima. Ljubav je najvažnija!

Melani Braun pozirala je u društvu svoje dece kraj kamina i ispred okićene jelke:
- Božićno jutro sa mojom decom! Volim da provodim ovaj praznik u našoj kući!

Kolumbijska zvezda Šakira spremila je poklone za svoje najdraže, a sliku postavila na Tviter.
- Ovo će dobiti neko poseban! - bila je zagonetna pevačica.

Američka glumica Tori Speling publikovala je fotografiju na kojoj njena starija deca Stela i Lijam poziraju sa svojim poklonima.

Maraja Keri božićne praznike provodi u Aspenu, a društvo joj pored supruga i blizanaca pravi i Snupi, zvezda njenog novog spota za pesmu "When Christmas Comes".


Obučene kao Baba Mrazice srećne praznike svima su poželele američka glumica Eva Longorija i britanski model Keli Bruk, dok je bogata naslednica Paris Hilton za svoje pratioce na društvenim mrežama pozirala kraj raskošno okićene jelke.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti