Ivon Jafali i Miki Perić: Strast na prvi pogled

Ivon Jafali i Miki Perić: Strast na prvi pogled

Autor: | 09/11/2010

0

Multimedijalni umetnik, vajar, slikar, pesnik, pevač i kompozitor Miroslav-Miki Perić (33), na "Story Celebrities Only Partyju", 4. oktobra u "Impuls Hallu" hotela "Continental", strasno se zaljubio u voditeljku Studija B Ivon Jafali (35) kada su im se ukrstili pogledi. Iste večeri, njih dvoje su objavili da su se verili posle samo sat vremena poznanstva i da ih glamurozna svadba očekuje u maju. Ipak, nakon prvih leptirića u stomaku i uzavrele strasti, jutro je donelo nove odluke. Zbunjeni događajima od prethodne večeri, Ivon i Miki su razgovarali i odlučili da jedno drugom daju šansu i pokušaju da održe vezu.
- Te večeri, na rođendanu magazina 'Story', prvi put posle mnogo godina osetio sam se potpuno opušteno i zadovoljno. Ne sećam se kada sam toliko uživao u dobrom vinu i društvu mojih prijatelja. Verovatno zbog toga što sam bio neopterećen svakodnevnim problemima, dozvolio sam sebi da se iste večeri prepustim osećanjima. Posle nekoliko poljubaca, Ivon i ja smo shvatili da među nama postoje emocije. Te večeri smo u pozitivnom i slavljeničkom tonu objavili veridbu, ali kasnije smo uvideli da smo prenaglili. Međutim, nismo želeli da prekidamo vezu već smo krenuli od početka i platonskog druženja - smeje, ali je i iskren Miki koji poslednjih nekoliko nedelja aktivno radi u studiju kako bi priveo kraju svoj drugi album.
- Ivon i ja se često viđamo i družimo u zavisnosti od njenog posla jer ona četiri puta nedeljno vodi emisiju 'Još uvek budni sa Ivon'. Do sada smo nekoliko puta imali duge razgovore i upoznali se. Predstoji nam divan period upoznavanja do najsitnijeg atoma. Ne želim da prenagljujem u izjavama o venčanju i zajedničkom životu, ali iskreno mogu da kažem kako se prelepo osećam i uživam u društvu Ivon Jafali - zadovoljno kaže muzičar. Popularna voditeljka s osmehom je primala čestitke zbog veridbe na partiju i u šali precizirala da će se venčati sledeće godine u maju. Ipak, i kada je šalu stavila na stranu, uvidela je koliko joj prija Mikijeva blizina.
Izvor: Story.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti