Milan Topalović Topalko i Rada Manojlović za Novu godinu na Kopaoniku

Milan Topalović Topalko i Rada Manojlović za Novu godinu na Kopaoniku

Autor: | 17/11/2010

0

Zvezde “Granda” Milan Topalović Topalko i Rada Manojlović za doček Nove godine pevaće u hotelu “Grand” na Kopaoniku, čiji je vlasnik biznismen Miodrag Kostić Kole. Njih dvoje će u popularnom zimskom turističkom centru nastupiti i na reprizi 1. januara, a posetiocima poručuju da ih čeka nezaboravan provod.
- Biće sve besprekorno - od repertoara, atmosfere do vrhunskog ozvučenja, koje sam lično kupio u inostranstvu po izlasku sa “Farme” - kaže nam Topalko. - Nije prvi put da Rada i ja pevamo zajedno i zato obećavam pravi zemljotres.
Pobednik prve srpske “Farme” ističe da redovno gleda popularni rijaliti i da su mu mnogi učesnici simpatični, ali najveće pohvale idu na račun Marjana Rističevića.
- Marjan je čovek na svom mestu - kaže Topalko za Novosti. - Izuzetno je vredan i najviše vremena provodi u štali, ali se ne hvali time. S druge strane, ume da se proveseli i zabavi sa društvom. Ako ste bar jednom pomuzli kravu na farmi, možete da kažete da ste nešto radili, jer je to najteži posao na imanju. Nažalost, najmanje se prikazuje ko i koliko radi, već je gledaocima mnogo zanimljivije da vide ko se s kim ljubi ili svađa. Kada je o favoritima reč, Ekrem je u početku bio u prednosti, jer je poseban i drugačiji, a videćemo da li će tako ostati do kraja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin