Pritvorski dani Ane Nikolić, Olje Karleuše, Goge Sekulić...

Pritvorski dani Ane Nikolić, Olje Karleuše, Goge Sekulić...

Autor: | 21/11/2010

0

Holivudski buntovnički stil života ili nepisano pravilo da „nisi zvezda, ako bar jednom ne završiš iza rešetaka“, sve više kopiraju i naše estradne ličnosti. Slučajno ili ne, tek mnogi popularni pevači često dolaze u sukob sa zakonom, što im donosi veliki publicitet. Najsvežiji primer je pop pevačica Ana Nikolić koja je nedavno zbog vožnje u pijanom stanju i verbalnog napada na policajce privedena u stanicu, gde je provela noć. Holivudski, nema šta!Kada se sa bratom Markom vraćala sa snimanja spota kući u zoru, Anu je zaustavila patrola rakovičke policije. Pevačici je tom prilikom pronađeno u krvi 2,03 promila alkohola, što je oko 0,8 litara žestokog pića. Atraktivna Paraćinka reagovala je burno, u svom prepoznatljivom stilu, a u jednom trenutku je i fizički nasrnula na uniformisano lice, posle čega je privedena u policijsku stanicu na „hlađenje“, gde je dočekala jutro.


Slično iskustvo nedavno su imale „Zvezde Granda“ Stevan Anđelković i Saša Kapor, koji su posle nastupa u jednom ljubljanskom klubu završili na trežnjenju u policijskoj stanici. Popularni Perhan iz pank opere „Dom za vešanje“ Emira Kusturice, koji je u luksuznom „mercedesu SL 500“, vlasništvu njegovog prijatelja, bio sa kolegom, vozio je čak 180 kilometara na čas. Policija ga je zaustavila, a ubrzo je ustanovljeno da to nije jedini prekršaj, već da u krvi ima 1,9 promila alkohola.
- Popili smo koju više, privukao nas je i „opasan“ kabriolet, a u tom trenutku naleteli smo na policajce koji nisu bili raspoloženi kao mi. Izgleda da kod Slovenaca ne pali šarm - rekao je Saša Kapor.
Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i bahatog ponašanja, pre dve godine uhapšena je i Tijana Dapčević. Pop pevačica zaustavljena je u centru Beograda tokom rutinske kontrole, a posle alko testa utvrđeno je da je imala 1,71 promila alkohola u krvi. Možda bi se sve završilo samo na pisanju prijave, da temperamentna Makedonka nije počela da se svađa sa čuvarima reda.
Blizak susret sa hrvatskom policijom imala je učesnica prvog rijaliti serijala „VIP Veliki Brat“ - Goga Sekulić. Folk pevačica je pre nekoliko godina uhapšena na hrvatskoj granici kada je utvrđeno da je „audi kvatro“ koji je vozila, ukraden. Gogi je određen jednodnevni pritvor, a po izlasku je ispričala da nije znala da je vozilo bilo ukradeno.
Vožnja u pijanom stanju koštala je svojevremeno i Džeja Ramadanovskog, koji je izvesno vreme morao da provede u zatvoru u Švedskoj. Popularni pevač je posle odležane kazne izjavio da mu tamnovanje nije teško palo, jer su tamošnji zatvori mnogo komforniji od nekih naših hotela.
- Proveo sam šest i po godina u domu, pa mi nije bilo teško da se priviknem na zatvorske uslove. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, đakuzi i solarijum, pa se nekako i moglo živeti - izjavio je Ramadanovski, koji je, po sopstvenom priznanju, u međuvremenu sa alkohola prešao na čaj sa rumom.

PEVANjE NA CRNO

Pevačica Olja Karleuša privedena je u avgustu na nastupu u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, jer nije imala radnu dozvolu. Inspekcija je u jednom trenutku upala u klub i od pevačice zatražila papire, a pošto ih nije posedovala, policajci su je u pratnji inspektora odmah odveli u stanicu. Posle kraćeg informativnog razgovora, plavokosoj zvezdi „Granda“ uzet je pasoš, koji joj je vraćen posle nekoliko dana.

- Ne dilujem drogu da bi me privodili kao kriminalca. Kako je bio vikend, morala sam da sačekam ponedeljak i odem u policiju po pasoš - rekla je tim povodom Olja Karleuša.
Na dočeku 2004. godine, iz istog razloga uhapšen je i folker Sinan Sakić, kojem je tada zabranjen ulaz u Švajcarsku na pet godina. Proveo je tri dana u ćeliji, bez prava na advokata i telefonski poziv.
- Spržili su mi karticu iz mobilnog telefona i oduzeli 3.700 franaka. Strpali su me u zatvor zbog obične gluposti, zbog toga što nisam imao radnu dozvolu - ispričao je kasnije Sinan, pišu Novosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin