Prvi susret oči u oči nakon porodičnog nasilja: Luka Lazukić sa pet advokata, Nataša Bekvalac napustila sud (video)

Prvi susret oči u oči nakon porodičnog nasilja: Luka Lazukić sa pet advokata, Nataša Bekvalac napustila sud (video)

Autor: | 02/07/2018

0

Suđenje Luki Lazukiću počelo je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, a ročištu prisustvuju i Lazukić i Nataša Bekvalac, kojima je ovo prvi susret oči u oči nakon porodičnog nasilja koje je on izvršio nad pevačicom.

Lazukić se tereti da je pevačici naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila. Suđenju može da prisustvuje javnost.

Luka je stigao u sudnicu 15 minuta pre suđenja, dok je Nataša bila sa advokatima u sudu od početka ročišta.

U sudnicu je najpre ušao Luka Lazukić sa svojim advokatima, a zatim Nataša sa svojim advokatiskim timom, a zakoniti supružnici još nisu progovorili ni reč.

Kada je počelo suđenje, Nataša je nakon 5 minuta izašla, jer nije želela da sluša šta Luka govori. Advokatica ju je pitala da li želi da prisustvuje, a kada je pevačica pitala da li je to neophodno i dobila odgovor: "Ne", izašla je iz sudnice. Zbog zabrane prilaska koju Lazukić ima, ona nije dužna da prisustvuje njegovom iskazu.

 

Advokat pevačice, koja se na sudu pojavila u 9 sati ujutru, objasnio je zašto se to desilo.

- Lazukić ima 5 branilaca, uvodni pretres se odužio zbog toga, pa je Nataša napustila suđenje, pretres još uvek traje. Nakon što se završi, kolege će vam dati informaciju šta se desilo. Nataša neće biti saslušavana. Ona je želela da prisustvuje, ali je zbog obaveza morala da napusti - rekao je Nemanja Vlček.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti