Poznati na premijeri filma "Pedeset nijansi - mračnije"

Poznati na premijeri filma "Pedeset nijansi - mračnije"

Autor: | 09/02/2017

0

Sinoć je održana premijera filma "Pedeset nijansi - mračnije" u Sava Centru, kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti: Anabela Atijas, Dragan Vujić Vujke, Iva Štrljić, Bojan Perić, Slobodan Stefanović, Kristina Radenković... A publika, pretežno ženska, sa oduševljenjem je pogledala film, i na kraju ga nagradila iskrenim aplauzom.

"Pedeset nijansi - mračnije" od danas kreće i u redovnu bioskopsku distribuciju i biće prikazivan u bioskopima širom Srbije i Crne Gore.

A za one koji tek nameravaju da pogledaju film, evo kratkog sadržaja: Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

Pored Dakote Džonson i Džejmija Dornana koji tumače glavne uloge u nastavku ovog planetarnog hita, ponovo pojavljuju i oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini. Njima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Bela Hitkot i Erik Džonson.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo