Slavko Kalezić: Meni je sad univerzum granica, ništa ne može da me poremeti, ni komentari! (video)

Slavko Kalezić: Meni je sad univerzum granica, ništa ne može da me poremeti, ni komentari! (video)

Autor: | 11/05/2017

0

Slavko Kalezić, crnogorski predstavnik koji nije uspeo da se plasira u finale na kritike da ne zna da peva ni da igra verovatno se već navikao, međutim nakon nastupa koji nikog nije ostavio ravnodušnim i zvanično je ispao iz trke za pobedu na 62. Evroviziji.

- Uvek može bolje, ali ja sam zadovoljan kako je zvučalo. Nema tuge. Presrećan sam i nema tog aparata koji može izmjeriti moju radost. Meni je sad univerzum granica, ništa ne može da me poremeti, ni komentari. Već danas imam tri nastupa, jedan je u evrovizijskom klubu, a jedan na trgu u Kijevu - pohvalio se on u razgovoru za „Vijesti“.

Ubrzo smo videli kako je prošao na trgu, a istakao je i da već ima ponude za nastupe u Australiji i Kanadi.

Međutim nakon ispadanja iz trke za finale, Slavko i nije bio baš srećan.

- Svi su ostali začuđeni reakcijom Kalezića, koja uopšte nije bila u redu. Nakon što su pročitani glasovi i kada je saznao da nije ušao u finale, počeo je da viče na tehničare, a onda i na veći deo svoje delegacije. Ali tu nije bio kraj, pa je od siline besa počeo da plače i u suzama napustio dvoranu. U hotelu organizatori nisu uspeli da ga smire koliko je plakao, pa je sa jednim članom delegacije koji ga je tešio proveo celu noć - otkriva izvor koji je bio u Kijevu za Alo.ž

Pride njegov Instagram profil sad je preplavljen naslovima po kojima je Slavko "pokraden". Izgleda da i sam veruje u to.

- Italijani i Španci pišu o meni. Grejem Norton, najuticajniji čovjek BBC-a piše da sam ja pokraden, ali ja u te stvari neću zalaziti - prokomentarisao je.

Možda bi trebalo da pogleda snimak svog nastupa da bi shvatio koliko je zaista srećan i da ta akcija oko krađe deluje kao potez očajnika.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Andres Putting