Ruska lepotica Aglaja Darija Tarasova je ukrala srce Miloša Bikovića

Ruska lepotica Aglaja Darija Tarasova je ukrala srce Miloša Bikovića

Autor: | 26/06/2017

0

Na venčanje Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, Miloš Biković je stigao sa svojom devojkom, prelepom Aglajom Darijom Tarasovom. Ovo je romantična ljubavna priča koju vam donosi magazin Hello!.

Šarm, stil i specifičan glumački izraz Miloša Bikovića došli su do izražaja pre sedam godina, kada je zablistao u filmu “Montevideo, Bog te video”. Nekoliko godina kasnije, poznanstvo sa ruskim rediteljem Nikitom Mihalkovim otvorilo mu je vrata te velike zemlje, što je iskoristio na najbolji mogući način. Trudom i predanim radom, koji je uključivao i marljivo učenje ruskog jezika, zgrabio je priliku koja mu se ukazala, i polako počeo da pokazuje šta i koliko može.

Priznanja su se prvo pojavljivala u obliku poverenja koje su mu ukazivali tamošnji reditelji, a ubrzo su usledila i ona nešto formalnija, među kojima i status jedne od najpopularnijih mladih zvezda u Rusiji. Dok niže profesionalne uspehe, Miloš sa jednakom efikasnošću osvaja i srca dama očaranih njegovim izgledom i stavom. Da i njemu prija šarm famoznih Ruskinja bilo je jasno od samog početka, budući da su ga mediji povezivali za mnogim lepoticama moskovske javne scene.

Prva ozbiljnija ljubavna priča desila mu se sa manekenkom Sašom Lus, na zajedničkom snimanju jedne kampanje. Nekoliko meseci kasnije odlučili su da vezu potvrde intervjuom koji su dali za ruski “Vogue”.

Međutim, angažman u filmu “Led” poljuljao je sklad tog odnosa. Naime, partnerka u tom ostvarenju bila mu je Aglaja Tarasova, a ispostavilo se da snažna uzajamna privlačnost koju su pokazali pred kamerama nije bila iscenirana, već stvarna.

Poznanstvo je bilo kobno po njegovu vezu sa Sašom, o kojoj je neposredno pre toga govorio za “Hello!”. Tad još zaljubljeni glumac priznao je da se zbog obaveza koje često imaju na različitim kontinentima viđaju samo kada su u mogućnosti, i to u različitim zemljama. Mada je izgledalo da mu takva dinamika prija, ispostavilo se da je ljubav bila na klimavim nogama. Saradnja sa zanosnom ruskom glumicom ubrzo se pretvorila u nešto više od profesionalne i, mada su u tom trenutku oboje imali emotivne partnere, odlučili su da te priče okončaju i da se prepuste tek rođenim emocijama. Vreme je pokazalo da to nije bio trenutni hir, već iskrena ljubav.

Dvadesetdevetogodišnji srpski glumac i šest godina mlađa Ruskinja maksimalno su posvećeni jedno drugom. Iako mnogo vremena provode zajedno, donedavno su izbegavali zajednička pojavljivanja u javnosti. Ipak, presedan se dogodio na dodeli nagrada ruskog izdanja magazina “Hello!”, na kojoj je Bikoviću uručeno laskavo priznanje za najstilizovanijeg glumca. Na crvenom tepihu pojavili su se zagrljeni i nasmejani, a dobitnik je u društvu devojke ponosno pozirao pred objektivima.

Atraktivni par veče je proveo opušteno, uživajući sa prijateljima i kolegama. Suzdržali su se od razmenjivanja nežnosti, za razliku od strasnih scena koje je sa tadašnjom devojkom Biković priredio fotoreporterima na gala večeri magazina “Vogue” početkom prošle godine. Po svemu sudeći, odnos sa sadašnjom izabranicom daleko je više od fizičke privlačnosti i zanesenosti, što i ne čudi, budući da ih povezuje apsolutna predanost umetničkom pozivu.

Miloševa izabranica Aglaja Darija Tarasova rođena je u Sankt Peterburgu, a ljubav prema ovoj profesiji nasledila je od majke, poznate glumice Ksenije Raport. Sa njom je od malih nogu putovala na filmske festivale i upoznavala najveće svetske zvezde, kao što su Bred Pit i Džordž Kluni. Međutim, izgledalo  je da će je životni put odvesti u potpuno drugom pravcu, pošto je odlučila da studira političke nauke. Već na prvoj godini studija shvatila je da je njena najveća strast ipak gluma i rešila je da se posveti onome u čemu istinski uživa. Zahvaljujući toj odluci danas je perspektivna glumica, a osim ispunjenosti na profesionalnom planu, ova umetnost donela joj je i prelepu ljubavnu priču sa partnerom na kojem joj mnoge devojke zavide.

Dok se Miloš i dalje ustručava da na društvenim mrežama deli sadržaje koji razotkrivaju njegov emotivni život, ruska lepotica ne uspeva da odoli slatkim iskušenjima, pa se na njenom profilu na „Instagramu“ često mogu videti fotografije nekog upečatljivog zajedničkog trenutka.

#happiness

A post shared by Аглая Тарасова 23 y.o ?? (@aglayatarasova) on May 20, 2017 at 9:18am PDT

Sudeći po onome što objavljuje, veza im je ispunjena dinamikom, ne samo zbog posla već i zbog zajedničkih putovanja i provoda u društvu prijatelja i kolega. I dok u Moskvi vole da posećuju neka intimnija mesta, u Srbiji uživaju na “Exitu” ili žurkama koje organizuju Miloševe kolege i prijatelji Aleksandar Radojičić, Viktor Savić i Radomir Vujović. Par je, povodom venčanja Miloševe najbolje prijateljice Jelisavete Orašanin doputovao u Srbiju, a Aglaja je na venčanju koje je održano juče, 25. juna, imala priliku da se upozna sa srpskim svadbenim običajima. Ko zna, možda će se to znanje u budućnosti pokazati kao dragoceno.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Ana Temerina