Stevan Anđelković će vas večeras rasplakati, svi u studiju su se naježili tokom njegovog nastupa

Stevan Anđelković će vas večeras rasplakati, svi u studiju su se naježili tokom njegovog nastupa

Autor: | 29/10/2017

0
Foto: Luka Šarac

Suze i smeh - u dve reči se može opisati atmosfera u petoj epizodi humanitarnog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ koju ćemo gledati i ove nedelje televiziji Prva.

Pevač divnog glasa koji oduševljava žiri verodostojnim transformacijama, Stevan Anđelković, i ovaj put će biti na visini zadatka. Imitiraće jednog od najboljih vokala sa ovih prostora koji nas je, nažalost, prerano napustio – Tošeta Proeskog. Svi u studiju su se naježili tokom ovog sjajnog izvođenja, a Stevan je još jednom pokazao da je maestralan imitator i pevač.

Atmosferu će zagrejati Tijana Dapčević i Dragana Mićalović kao Dara Bubamara i Džej Ramadanovski. Žiri se i ovaj put rasplakao ali od smeha kako je Tijana uspela da skine brze dens pokrete čigre Dare. Dapčevićeva je jedva preživela ovaj tempo igre i pevanja na sceni i jedva je povratila dah.

Trio fantastiko će nas raspametiti glamuroznim i autentičnim izvođenjem numere koja je okupila tri velike svetske zvezde – Džej Lo, Marka Entonija i repera Pitbula. U njihovoj koži našli su se Edita, Pagonis i Leon. Na sceni je sve prštalo od sjaja i dobrog ritma, a ovi mladi takmičari još jednom su pobrali simpatije publike i žirija.

Bebi Dol će takođe fantastično preneti specifičnu boju glasa poznate pevačice narodne muzike Merime Njegomir.

Sjajna Mira Škorić briljiraće kao Zorica Brunclik, Andrija i Đuro će iz meraka razbiti i čaše, a Bane Vidaković će stasom i glasom dominirati kao Tina Tarner.

Još jedna luda zabava je pred nama, naši takmičari uživaju u imitacijama i ulažu veliki napor da nas zabave i sve to sa plementim ciljem, da pomognu onima kojima je pomoć neophodna.

Specijalna gošća u žiriju je Ana Kokić.

hellomagazin.rs Luka Šarac/Aleksandar Krstović/prva

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti