Nina Morić o sinu: Ne mogu opisati kako je kad vam oduzmu onog koga voliš više od svega

Nina Morić o sinu: Ne mogu opisati kako je kad vam oduzmu onog koga voliš više od svega

Autor: | 03/11/2017

0

Hrvatska manekenka sa stalnom adresom u  Italiji, Nina Morić (41), progovorila je o borbi za svog 15-godišnjeg sina Karlosa kojeg je dobila u braku sa bivšim suprugom Fabriciom Koronom, koji služi zatvorsku kaznu za proneveru 2.6 miliona evra .

Njihov sin već dve godine živi sa svojom bakom sa očeve strabe, jer je tako odredio sud. Susreti majke i sina mogući su samo u strogo kontrolisanim uslovima, a zbog odvajanja od majke, dečaku je dijagnostikovan sindrom otuđenja od roditelja. Nina će se za pravnu pomoć obratiti nadležnim hrvatskim institucijama i ambasadama te Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu.

A post shared by ??? (@nina__moric) on Sep 21, 2017 at 4:30am PDT

Kada su italijanski mediji u aprilu 2015.godine objavili vest da je Nina Morić pokušala da se ubije, što je njena advokatica odmah demantovala, nadležni italijanski sud u Milanu ukinuo je Nini starateljstvo nad detetom, te ga privremeno dodelio njenoj svekrvi.

A post shared by ??? (@nina__moric) on Sep 4, 2017 at 12:48pm PDT


-Nikad nisam želela da se ubijem. Te sam se noći u stanu, nažalost, posvađala sa majkom i popila tablete za umirenje, a Karlos, koji je sve to čuo i vidio u strahu je nazvao svoju drugu baku Gabrielu koja je pozvala policiji te mi zapretila da će sve učiniti da mi sin bude oduzet- ispričala je Nina za Cover Stile.


-Ne mogu vam opisati kako je to kad vam oduzmu dete. Nekoga koga si rodio, koga voliš više od ičega u životu .... Nekog za koga živiš i kome bi dao svoje srce. Karlos ne sme imati nikakav odnos sa mojima iz Hrvatske, a Gabriela mi je rekla da ga ne smem previše zvati, da ga ne ometam. Pazite, ne mogu ići ni na roditeljski sastanak, ne smem  da plaćam ništa za sina, ništa ne smem. Nisam prisustovala njegovom rođendanu, ne smem da idem na fudbalske utakmice kada igra . Kad dobije  temperaturu razboli se, povredi, ja ništa o tome ne znam. Letos mu se polupao mobilni pa sam se ponudila da mu kupim novi,ali Gabrijela je rekla da će Karlosu mobilni kupiti Koronina nova devojka,  jedna 23-godišnjakinja i da se ne smem približiti njihovoj kući.  izjavila je očajna Nina.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: nina morić