Bojan Perić: Imam klasičan sindrom Petra Pana

Bojan Perić: Imam klasičan sindrom Petra Pana

Autor: | 14/11/2016

0

Perspektivni glumac Bojan Perić zahvaljujući ulozi nestašnog kadeta Stošića u seriji i filmu "Vojna akademija" stekao je status miljenika najmlađe publike, ali i iskrene simpatije starijih gledalaca. Tridesetjednogodišnji umetnik važi za finog momka, koga krase lepi maniri, koji uvek nađe vreme za svoje obožavaoce, dok njegova devojka, studentkinja sociologije Anđela obično ima ulogu fotografa za sve one mališane koji žele da ovekoveče svoj susret sa poznatim glumcem. Dok nestrpljivo iščekuje premijeru filma "Vojna akademija 3: Novi početak" otkriva nam svoje životne planove.

- Vrlo sam uzbuđen pred premijeru i jedva čekam da čujem reakciju publike, jer mislim da smo uspeli da prenesemo ono što oni očekuju da vide od nas. Film s pravom nosi naziv "Novi početak" jer, s jedne strane, glavni junaci nisu više kadeti, već su postali oficiri, dok su naše pređašnje uloge sada pripale novim i mladim kolegama. Emotivno sam vrlo vezan za serijal "Vojna akademija" iz mnogo razloga. To je prvi projekat koji sam radio i kroz koji me je publika upoznala. Prethodno sam uglavnom imao manje uloge u stranim produkcijama, a jedina serija koju sam snimio bila je "Zaustavi vreme", koja nikada nije ugledala svetlost dana. S druge strane, to je priča o prijateljstvu i drugarstvu, kakvi gotovo da više ne postoje na današnjim televizijama, a svi mi koji smo u ekipi postali smo prava porodica i zajedno smo sazreli. Kada smo pre pet i po godina počeli da snimamo prvu sezonu, bili smo samo klinci koji imaju sreću da rade tako dobar projekat na početku karijere, a danas smo već zreli ljudi. Tokom snimanja Tamara Dragičević i Dragana Dabović bile su trudne, a kolega Branko Janković dobio je dete. Moram da priznam da i sam sve češće razmišljam o zasnivanju porodice - počinje priču glumac koji tvrdi da nikada nije osećao teret zbog popularnosti.

- Drago mi je da naša serija ima veliku popularnost među mladim generacijama jer je njih najteže prevariti i najiskrenija su publika. Uvek sam raspoložen da razgovaram sa njima, i obično od moje devojke traže da nas fotografiše.

Poznati glumac, koji poslednje tri sezone vodi i emisiju "3 boje zvuka", na Radio-televiziji Srbije, nedavno je proslavio trideset prvi rođendan, kada mu je devojka priredila iznenađenje i "pokvarila" njegov plan slavlja.

- Ljudi iz moje okoline znaju da volim da jedem, pa sam za svoj rođendan želeo da u restoran odvedem roditelje i devojku, jer sam računao da sam već dovoljno zreo da na najbolji način obeležim rođendan. Međutim, Anđela je uspela da mi priredi iznenađenje u vidu torte od trideset jednog hamburgera sa isto toliko zastavica, tako da smo ostali kod kuće i uživali u hamburgerima, a sutradan smo išli u restoran - tvrdi Bojan, koji ima običaj da iznenadi partnerku i uživa u tome, jer smatra da su to male stvari koje život čine lepšim.

Skladni par poslednje dve godine uživa u svojoj vezi, pa iako je šarmantna studentkinja sociologije mlađa od poznatog glumca sedam godina, ta razlika se u njihovom odnosu ne oseća.

- Muškarac sam koji ima klasičan sindrom Petra Pana, tako da, iako je uvidom u naše lične karte jasno da je Anđela mlađa od mene, u našem odnosu često je zrelija. Kada sam bio dete, mislio sam da ću sa svojih osamnaest već biti zreo čovek, da ću kupiti dobar automobil i oženiti se. Međutim, i u ovim godinama nisam još dostigao taj nivo ozbiljnosti, ali stremim tome - iskren je Perić, koji tvrdi da već razmišlja o zasnivanju porodice.

- To je sigurno sledeći korak u životu koji bi mogao da me usreći i ispuni, ali ne mogu da kažem da imam konkretne planove u smislu datuma.

Najveći zavodnik u seriji "Vojna akademija", koji je u međuvremenu odigrao i sjajne uloge u serijama "San letnje noći" i "Urgentni centar", nedavno je prvi put posle duže vremena bio u Solunu, gde je odrastao i živeo sve do upisa studija.

- Odnedavno sam počeo da odlazim u Solun i uvek putujem sa Anđelom. Volim da joj pokazujem mesta na kojima sam provodio vreme kao klinac, a njoj je zanimljivo da vidi nešto novo, tako da smo odličan tandem - tvrdi Perić, koji će uskoro sa filmom "Vojna akademija 3: Novi početak" obići mnoge gradove u Srbiji.

- Odmah posle beogradske premijere idemo u Niš i Novi Sad, a potom sledi obilazak većine gradova i varoši po Srbiji, što je jedinstveni doživljaj. Ti susreti sa publikom iz unutrašnjosti najlepši su deo rada na "Vojnoj akademiji" i moram da priznam da sam se već tokom snimanja radovao tome.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!/Janko Petković
Tagovi: Bojan Perić