Okršaj kakav nismo imali: Karleuša i Tomaševićeva prošetale istu frizuru, kojoj više ide uz lice?

Okršaj kakav nismo imali: Karleuša i Tomaševićeva prošetale istu frizuru, kojoj više ide uz lice?

Autor: | 09/12/2023

2

Frizura Jelene Karleuše i Jelene Tomašević je trendi i malo kome stoji

Nije prvi put da poznate lepotice prošetaju iste frizure, a ove hladne subote imamo bjuti okršaj kakav još niste videli.

Reč je o trendi frizuri Jelene Karleuše i Jelene Tomašević koja je doživela pravu ekspanziju na javnoj scen,i kako u svetu tako i kod nas.

Miloš Miletić

 

Zalizana kosa, koja izgleda kao da ste je tek oprali, oduševila je poznate dame, a među njima upravo su se našle i dve Jelene.

Pročitajte: JK i Nataša Aksentijević u klinču - Više svinja nego suncokret! Gojaznost je bolest!

Karleuši nije prvi put da posegne za ovim trendom, često svoju prirodnu dužinu kose zna da zaliže na letovanju, pa nas počasti fotografijom sjajne frizure na egzotičnim destinacijama.

Instagram

 

Osim toga, pevačica zna da se u smelom stilu pojavi i na društvenim događajima i televizijskim gostovanjima.

S druge strane, Jelena Tomašević retko eksperimentiše kosom, međutim za potrebe spota za svoju novu pesmu na primorju pevačica je odlučila da dugu smeđu kosu zaliže i izgledu da dozu seksepila.

Frizura Jelene Karleuše i Jelene Tomašević definitivno je hit ove sezone, a kojoj pevačici lepše pristaje uz lice pišite nam u anketi.

 

Kojoj frizura više pristaje uz lice

Komentari (2)

Loading
Jelena 21:42 09.12.2023
Odgovori

Možda je frizura Jelene Tomašević prirodnija što je svakako rijetkost na javnoj sceni i to je za pohvalu, ali...Isto tako, bez obzira voljeli je ili ne, Jelena Karleuša izgleda ekstravagantno i svjetski i u svakom momentu bi apsolutno mogla da se uklopi u svjetsku i modnu i javnu scenu, što je takođe za respekt, obzirom da to ne bi mogao baš svako sa naše javne scene...

hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još