Probudi lepotu iznutra: Jedna čašica dnevno smanjuje opadanje kose do 50%, nove vlasi će bujati

Probudi lepotu iznutra: Jedna čašica dnevno smanjuje opadanje kose do 50%, nove vlasi će bujati

Autor: | 09/11/2023

0

Da blistav ten započinje brigom kože iznutra, davno je otkrivena tajna. Ali pitanja, postoje li formulacije koje su prilagođene upravo našoj koži i kada izabrati koju, mučila su nas sve dok nismo otkrili brand Yasenka.

Njihovi dodaci ishrani ističu se zbog korišćenja visoko aktivnih sastojaka koji na prirodan način usporavaju starenje, ispravljaju nepravilnosti i osiguravaju blistav ten.  Zahvaljujući svom kvalitetu osvojili su već 40 tržišta širom evrope i sveta, a pre godinu dana konačno su stigli i na naše tržište.

Mi smo odlučili da vam otkrijemo tri proizvoda (iz Yasenka asortimana) koja su promenila našu beauty rutinu.

Skinage Collagen Advanced

promo

 

Prvi je izbor kod početnika u anti-ageu. Njegova formulacija s 5000 mg ribljeg kolagena hrabro se suprotstavlja činjenici da prirodna proizvodnja kolagena počinje da opada u 25. godini života.

Kako bi sprečili ili odgodili nastanak prvih bora, sačuvali hidrataciju kože i smanjili pojavu osetljivosti kože Skinage Collagen Advanced je izvrstan izbor.

Uz riblji kolagen u njegovom sastavu se nalaze vitamin C i hijaluronska kiselina, a upravo taj duo je neizostavan u svim kolagenima, ako želimo da telo iskoristi kolagen koji smo popili.

U svojoj formulaciji krije i jedan tajni francuski sastojak resveratrol - najjači prirodni antioskidans dobijen iz grožđa, koji iz ćelija izbacuje sve toksine i osigurava koži onaj mladalački sjaj.

Skinage Collagen Prestige

promo

 

Duplo jača formulacija za one nestrpljive koji žele dvostruko brži učinak. Osim kolagena Skinage Prestige u sebi kombinuje još 6 aktivnih sastojaka koji deluju sinergički kako bi došli do kože na ćelijskom nivou i obezbedili normalnu funkciju kože.

Idealan je izbor za sve koje muče već vidljive dublje bore, nedostatak vlažnosti i elastičnosti, ali i preporuka dermatologa nakon tretmana kako bi poboljšali i produžili učinak istih.

Stručni tim iz Yasenke razume da uz kožu, glavna želja  svih nas je zdrava i sjajna kosa. Tu su nas osvojili formulacijom sa hidrolizovanim keratinom.

Skinage Hair Boost

promo

 

Predstavlja revoluciju u borbi sa opadanjem kose i rastom. Uz pomoć samo jedne čašiće dnevno možete da smanjite opadanje kose do 50% i podstaknete rast nove kose.

Glavni sastojak mu je Cynatine® HNS, patentirani rastvorljivi oblik keratina koji se apsorbuje i ugrađuje u folikule dlake. Da bi poboljšao efekat keratina, Yasenkin stručni tim je dodao vitamine B kompleksa i cink u Skinage Hair boost.

Oni dodatno doprinose sintezi aminokiselina koje grade kosu, održavaju kosu zdravom i daju joj sjaj i svilenkast izgled.

Uz bitnu napomenu da se Hairboost može kombinovati sa bilo kojim Yasenkinim kolagenom. Dolazak novih, učinkovitih formulacija (i ne manje bitno formulacija finog ukusa koje je lako uvrstiti u beauty rutinu) na naše tržište uvek nas raduje.

I sve što nam preostaje jeste da Yasenki poželimo srećan prvi rođendan i da poručimo timu da s nestrpljenjem očekujemo i nove proizvode koje znamo da kriju u svom portfoliu. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još