Nataša Ninković se rešila podočnjaka bez operacije: Ovo je njena tajna

Nataša Ninković se rešila podočnjaka bez operacije: Ovo je njena tajna

Autor: | 03/10/2023

0

Lice Nataše Ninković s godinama je sve lepše

Nataša Ninković važi za jednu od naših najlepših glumica. Iako je veliki pobornik prirodno izgleda, uvek je isticala da je pristalica estetskih korekcija, samo u onoj meri koliko je potrebno da se održava dobar izgled. Jedan od njenih zaštitnih znakova su podočnjaci, koji su njenom licu davali poseban šarm.

Miloš Nadaždin

 

Pre nekoliko godina izjavila je da je u nekoliko navrata razmišlja da se podvrgne estetskom zahvatu kako bi korigovala podočnjake.

Pročitajte: Žurka u belom, poznati gosti, torta na tri sprata i trubači - Ovako je Nataša Ninković proslavila 50. rođendan (foto)

‒ Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano. Problem je u medijima i njihovim uzorima ‒ rekla je Nataša u jednoj emisiji.

ZoanPhotography

 

Ali, u poslednje vreme glumicu viđamo bez podočnjaka, ali nije se podvrgla operaciji. Nataša je probala drugu tehniku kako bi se rešila podočnjaka, i po svemu sudeći, u tome je i uspela.

Pročitajte: Rešite se tamnih podočnjaka uz pomoć ovog sjajnog sastojka za manje od 50 dinara

U pitanju su treninzi lica, koji postaju sve populatniji i među mlađim i među zrelijim damama. Trening lica obuhvata tehnike masiranja koji aktiviraju mišiće lica i zatežu kožu. Ovom metodom možete sasvim prirodno podići čelo, obrve, kapke i obraze, ali i smanjiti podočnjake, bore i mišičnu napetost.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti